Cele mai citite
 


Eveniment caritabil, duminică, în 'Livada cu Vişini'
duminică, 27 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un eveniment de strângere de fonduri pentru dotarea cu aparatură modernă a compartimentului de terapie intensivă pentru nou-născuţi de la Spitalul de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti va avea loc duminică, pe terasa 'Livada cu Vişini'.
În cadrul evenimentului intitulat 'Full Moon Soup Night' invitaţii speciali bucătarii Adrian Hădean şi Viorel Copolovici le vor găti oaspeţilor mâncăruri delicioase. Adrian Hădean va găti supă cremă de gulii şi ţelină cu seminţe de dovleac şi un gazpacho andaluz, reţetă cu vechime, despre care va da detalii la faţa locului, iar Viorel Copolovici va deschide gustul pentru călătorii exotice cu supă marocană de năut şi cremă de legume cu anason.

Pe terasă, fetele de la Demmers Teehaus Academiei vor încânta simţurile invitaţilor cu licorile fermecate din ceainăria lor.

'Ca de obicei, nu e vorba de ceva complicat: ne întâlnim într-un loc prietenos, care să ne permită să ne plimbăm de la o masă la alta, ne luăm supă bună, ne simţim bine şi stăm de vorbă, iar la sfârşitul serii plecăm acasă ştiind că am contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor de investigaţie şi tratament dintr-un spital pentru copii', spun organizatorii Soup Nights România şi asociaţia Invictus.

Cei care doresc să ajute copiii dar nu pot participa la eveniment pot face donaţii pentru Fundaţia Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' în contul RO54RNCB0072049707680001 deschis în lei la Banca Comercială Română.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie a organizaţiei 'Salvaţi Copiii' pentru dotarea cu un incubator a spitalului "Grigore Alexandrescu" Organizaţia Salvaţi Copiii România lansează o acţiune de atragere de fonduri pentru echiparea Secţiei de terapie intensivă neonatală a spitalului "Grigore Alexandrescu" cu un incubator de ultimă generaţie, în cadrul campaniei "Bun venit pe lume!".
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.
Ambulanţă de terapie intensivă, operaţionalizată la Botoşani O ambulanţă de terapie intensivă de tip C din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Botoşani a devenit operaţională începând de marţi. Autospeciala SMURD a intrat în exploatare în cadrul unei ceremonii la care a participat şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed...
Secţie nouă de terapie intensivă nou-născuţi la Marie Curie; investiţie de peste 2,1 milioane de euro O nouă secţie de terapie intensivă nou-născuţi a fost inaugurată marţi la spitalul Marie Curie din Capitală, investiţia totală ridicându-se la peste 2,1 milioane de euro.
Reabilitarea sau realizarea unei secţii cu standarde înalte, propunerile primarului Tudorache pentru Spitalul de Arşi Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, propune ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, reabilitarea secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi, care ar putea fi realizată în maxim două luni, sau modificarea completă a departamentului şi realizarea unei secţii ''după cele mai înalte standarde''...