Cele mai citite
 


Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă
duminică, 27 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.
Preşedintele CJ Buzău a spus că 'într-o videoconferinţă cu ministrul Sănătăţii am solicitat să fie mai întâi achitate datoriile istorice înregistrate la 1 martie 2010, chiar dacă acest lucru va întârzia, noi vom prelua acest spital, căci statul prin definiţie este un slab organizator'.

Victor Mocanu susţine că principalul spital din judeţul Buzău va fi modernizat cu fonduri locale şi europene.

'Am câştigat deja un proiect de finanţare europeană pentru refacerea şi modernizarea Ambulatoriului, vor urma şi altele, de aceea sfătuiesc şi celelalte comunităţi locale să facă acest început curajos, să procedeze la fel', a mai spus preşedintele CJ.

Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău are datorii de aproape 18 milioane de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Fonduri UE pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău va atrage fonduri europene de circa trei milioane de lei în vederea modernizării a 19 cabinete medicale în Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău şi a dotării a 10 cabinete cu calculatoare performante în vederea creării unui sistem informatic la nivel judeţean.
Dolj: Modernizarea ambulatoriului Spitalului Judeţean, întârziată cu peste doi ani pentru nerespectarea normelor sanitare Proiectul de modernizare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost întârziat doi ani şi jumătate, pentru că firma care l-a realizat iniţial nu a respectat normele sanitare şi de securitate la incendiu, apoi şi-a încetat activitatea în România, motiv pentru care Consiliul Judeţean...
Buzău: Ambulatorul Spitalului judeţean de Urgenţă, reabilitat cu fonduri europene Mai multe cabinete medicale ale Ambulatorului Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău vor fi modernizate şi vor primi aparatură medicală, în cadrul unei proiect finanţat din fonduri europene.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: CJ a aprobat o investiţie de 5,4 milioane lei din fonduri proprii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat, joi, alocarea sumei de 5,4 milioane de lei, fonduri proprii, pentru investiţii în dotarea noii maternităţi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Buzău: Conducerea CJ vrea management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău are în vedere angajarea unui management privat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, după demisia fostului director, a anunţat joi preşedintele CJ, Cristi Bîgiu.