Cele mai citite
 


Iaşi: La spital din cauza unei alergii la bere
duminică, 27 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Alergologie si Imunologie
 

Un student a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic 'Sfântul Ioan' din Iaşi din cauza unei reacţii alergice la papaină, substanţă aflată în compoziţia berii.

'Pacientul, în vârstă de 23 de ani, a fost preluat rapid în UPU. El a beneficiat de suport respirator şi volemic, antihistaminice, antiinflamatorii steroidiene, simpatico-mimetice şi va rămâne internat în Clinica de Urgenţe Medicale', a declarat, sâmbătă, dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU.

Potrivit medicului, acesta este al doilea bărbat care ajunge la spital în acest an, în urma unei alergii la bere.

Cei de la Urgenţe recomandă prezentarea cât mai rapidă la spital de la apariţia primelor simptome: erupţii, prurit (mâncărimi - n.r.), tulburări respiratorii sau cardiovasculare, întrucât există riscul apariţiei?şocului anafilactic.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: În stare gravă din cauza unei albine Un tânăr în vârstă de 31 de ani a fost adus, vineri, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce a fost înţepat de o albină.
Iaşi: La spital, în urma deflagraţiei produsă de o butelie defectă O femeie din localitatea Deleni a fost adusă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit arsuri în timp ce încerca să-şi salveze copilul dintr-un incendiu produs de deflagraţia unei butelii defecte.
Iaşi: La spital din cauza plantelor etnobotanice Doi tineri, unul în vârstă de 28 de ani, iar celălalt de 21 de ani, au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi, după ce au consumat plante etnobotanice.
Iaşi: În comă din cauza etnobotanicelor O studentă, în vârstă de 20 de ani, a fost adusă în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a intrat în comă la scurt timp după ce s-a întors de la o petrecere unde a consumat plante cu efect halucinogen.
Iaşi: Un băiat de 11 ani, adus la spital în comă alcoolică Un băiat în vârstă de 11 ani, din localitatea Leţcani, a fost adus duminică, de familie, în Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' în comă alcoolică.
În comă, din cauza unei alcoolemii record Iaşi, 6 feb /Agerpres/ - O femeie din localitatea Scobinţi a fost adusă, vineri, în comă de gradul III la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.