Cele mai citite
 


Mehedinţi: Creşte deficitul de personal la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
duminică, 27 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi au solicitat încetarea contractelor de muncă pentru că au oferte mai avantajoase de muncă în străinătate, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Dumbrăvica Florescu.
Potrivit acesteia, cei patru medici, în urma unui târg de job-uri organizat în municipiul Cluj-Napoca, vor pleca la unităţi similare din Irlanda şi Anglia, unde ar urma să obţină circa 6.000 lire sterline pe an fiecare.

'Medicii preferă să plece din cauza problemelor financiare cu care se confruntă unitatea noastră. În viitor, vom avea dificultăţi mari legate de personalul specializat', a susţinut Florescu.

SJA Mehedinţi are, la această dată, un deficit de medici specializaţi pe activităţi de urgenţă de nouă persoane.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru infrastructura de asistenţă medicală de urgenţă din judeţ Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit luni două ambulanţe noi dotate cu echipamente performante pentru intervenţii de asistenţă medicală de urgenţă.
Mehedinţi: Farmacie la Serviciul Judeţean de Ambulanţă O unitate farmaceutică a fost înfiinţată la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul Dumbrăvica Florescu.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Dispecerat comun ISU-SAJ, operaţionalizat la Drobeta Turnu Severin Un dispecerat integrat comun între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă a fost operaţionalizat în judeţul Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al structurii, Ramona Nistor.
Mehedinţi: Apelurile la serviciul judeţean de ambulanţă, în creştere Numărul solicitărilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a crescut în ultimele 24 de ore cu circa 26 % faţă de zilele obişnuite, când mercurul temometrelor nu indica temperaturi ale aerului de peste 36 grade Celsius.
Mehedinţi: Salvare nouă la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Drobeta Turnu Severin, 5 dec /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi a primit, sâmbătă, o autoutilitară tip C, cu o valoare de circa 150.000 euro, a declarat pentru AGERPRES directorul tehnic Crişan Dumitraşcu.