Cele mai citite
 


Promoţii oferite de o bancă de spermă americană pentru a stimula cererea
miercuri, 25 martie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Washington, 25 mar /Agerpres/ - "Un plan de relansare" destinat consumatorilor loviţi de efectele crizei economice mondiale este oferit în SUA de o instituţie bancară cu un alt specific decât cele care administrează bani - banca de spermă Xytex International, informează AFP.

Xytex, una dintre cele mai vechi bănci americane de spermă, a lansat o promoţie privind eşantioanele de spermă deţinute, un astfel de eşantion putând fi achiziţionat cu o reducere ce ajunge până la 200 de dolari.

"Resimţim toate efectele crizei. Pentru familiile care sunt în căutarea unor soluţii pentru a putea avea copii, fiecare dolar contează", a declarat marţi Danielle Moores, purtătorul de cuvânt al băncii de spermă.
Xytex oferă de asemenea la preţ redus şi eşantioane de spermă ale unor donatori "aleşi" despre care banca a precizat că deţine foarte multe eşantioane pe stoc, acestea devenind mai ieftine decât eşantioanele obţinute de la donatorii "standard".
Aceşti donatori "aleşi" sunt bărbaţi care donează cu succes de mai multe ori pe săptămână, motiv pentru care stocurile băncii de spermă au crescut rapid în condiţiile scăderii cererii.

Aceste eşantioane de lichid seminal cu preţ promoţional se vând între 250 şi 350 de dolari, în funcţie de calităţile genetice ale donatorului, în timp ce eşantioanele provenite de la donatorii "standard" variază între preţul de 385 şi cel de 585 de dolari.AGERPRES/(Bălu Codruţ)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
China: Alibaba a strâns 20.000 de donatori în trei zile pentru noua sa bancă de spermă Taobao.com, portalul chinez de comerţ electronic aparţinând gigantului grup Alibaba, a reuşit să atragă peste 20.000 de donatori de spermă pentru noile sale servicii în acest domeniu, informează miercuri presa locală citată de EFE.
Cantitatea şi calitatea spermei, la nivel global, sunt în scădere (studiu) Deşi populaţia planetei a depăşit 7 miliarde de oameni, iar tendinţa este de continuă creştere, oamenii de ştiinţă atrag atenţia asupra scăderii calităţii şi cantităţii spermei, cel puţin în anumite regiuni ale lumii, declin ce poate avea numeroase cauze, de la ţinerea telefoanelor celulare în buzunar...
Centrul medical Medsana oferă 10% reducere posesorilor de card de credit RBS România Bucureşti, 8 mar /Agerpres/ - Medsana a demarat un parteneriat strategic de colaborare cu banca RBS România, potrivit căruia deţinătorii de carduri de credit RBS beneficiază de o reducere de 10% la toate serviciile medicale ale clinicii, informează centrul medical.
Krio, cel mai mare centru de celule stem din Ungaria, şi-a închis banca de spermă Krio, cel mai mare centru de celule stem din Ungaria, şi-a închis banca de spermă după ce Oficiul Reprezentantului medical (OTH) din Ungaria a lansat o anchetă în vara anului trecut în urma acuzaţiilor de trafic de spermă umană, a relatat vineri cotidianul Idok.
Dr. Andrei Nica - responsabil banca de ţesut a Spitalului Colentina: Visul meu este transplantul de menisc Medicul Andrei Nica, responsabilul băncii de ţesut a Spitalului Clinic Colentina din Bucureşti, a declarat vineri, după o prelevare de organe şi ţesuturi de la un pacient din Sibiu, că visul său este să se realizeze şi în România transplantul de menisc, care este posibil încă din 1995, spre exemplu în...
Prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul primului transplant de ficat din România, la moment aniversar (interviu) Fără doar şi poate, criteriul cantitativ este departe de a fi relevant în definirea unei personalităţi de excepţie, în general, a unui eminent chirurg în particular. Şi asta nici măcar la un moment aniversar, cum este împlinirea vârstei de 60 de ani.