Cele mai citite
 


Satu Mare: Licitaţie pentru extinderea Spitalului Judeţean
marţi, 29 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Satu Mare organizează o licitaţie deschisă pentru reabilitarea şi extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă, contract estimat la 4 milioane de lei, fără TVA.
Purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Satu Mare, Ciprian Fabian, a declarat luni pentru AGERPRES că a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), anunţul de participare pentru contractul 'Reabilitare şi Extindere Spital Judeţean de Urgenţă Satu Mare', pentru care vor fi alocaţi peste 4 milioane de lei, fără TVA, din veniturile Ministerului Sănătăţii şi din bugetul judeţului Satu Mare. Lucrările vor consta în reparaţii la întreg spitalul şi extinderea Unităţii de Primire a Urgenţelor.

Durata contractului de lucrări de execuţie, inclusiv proiectare pentru realizarea obiectivului de investiţie este de şase luni începând de la data atribuirii, din care o lună pentru serviciile de proiectare şi cinci luni pentru lucrările de execuţie.

Organizatorii solicită o garanţie de participare de 80.000 lei, precum şi garanţia de bună execuţie reprezentând 10% din valoarea contractului.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 iulie, ora 09:00.

Comisia va alege oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean intră în reparaţii capitale Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va intra în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, pe baza unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Alba: Noi secţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă vor intra în reabilitare Consiliul Judeţean Alba va continua şi în acest an programul de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, după ce în 2012 valoarea totală a investiţiilor s-a ridicat la circa 10,5 milioane de lei, fiind modernizate şi dotate cu aparatură medicală performantă mai multe secţii.
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Alba: Secţia de Chirurgie-Urologie a Spitalului Judeţean, modernizată integral printr-un parteneriat între CJ şi o companie Secţia de Chirurgie-Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, care nu a mai fost reabilitată de la înfiinţarea sa, în 1973, a fost modernizată integral printr-o investiţie de peste 1,6 milioane de lei, bani alocaţi de către Consiliul Judeţean (CJ) Alba şi de una din cele mai puternice...
Alba: Zeci de milioane de lei investiţi de Consiliul Judeţean în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Alba a investit în ultimii ani 30 de milioane de lei în reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, alte 10 milioane de lei fiind preconizate a fi alocate în acest an în reparaţii capitale, dotări independente şi noi construcţii, a precizat, marţi, într-o conferinţă...