Cele mai citite
 


Ghimbirul, folosit împotriva răului de mişcare
marţi, 29 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O soluţie împotriva răului de mişcare poate fi ghimbirul, recomandă nutriţioniştii.
'Răul de mişcare există şi este frecvent întâlnit, în special la femei şi la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani. Simptomele specifice răului de mişcare apar foarte rar la copiii sub 2 ani. Mişcările vehiculului, viteza, schimbarea direcţiei, virajele bruşte induc, în cazul multora dintre noi, senzaţii de ameţeală, greaţă şi chiar stări de vomă. În această situaţie, capsulele de Ghimbir, produse de Arkopharma, reprezintă soluţia cea mai eficientă pentru combaterea răului de mişcare', susţine dr. Cristina Bogdan, medic naturopat, reprezentant medical al capsulelor produse de Arkopharma.

Pentru a fi eficiente, măsurile de combatere a răului de mişcare trebuie luate înainte de plecare. Ghimbirul poate fi consumat sub formă de capsule sau infuzie. Capsulele se administrează cu o zi înainte de plecare, câte două la 4 ore.

Capsulele de ghimbir conţin pulbere obţinută prin fărămiţare la rece, din rădăcină de ghimbir.

De asemenea, suplimentul natural pe bază de ghimbir este indicat pentru femeile gravide, acesta ameliorând stările de rău provocate de sarcină.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raul de miscare. Modalitati pentru a-l opri Chiar si marinarii cei mai experimentati pot suferi de rau de mare . In aer, este raul de zbor. Pe uscat, este raul de masina. Vi se poate face greata si calatorind cu o nava de linie daca drumul vi se pare ca nu se mai termina. Oricum l-ati numi, este vorba despre acelasi lucru — o senzatie...
Retete impotriva raului de masina Raul de masina este doar unul din "raurile de miscare" pe care o persoana le poate experimenta. Stare de greata, ameteala, oboseala - sunt toate simptome asociate raului de masina. Cum putem evita asta? Exista cateva alimente care v-ar putea ajuta sa va bucurati de calatoriile cu masina fara...
Ghimbir impotriva starii de greata Radacina noduroasa care se remarca prin gustul ei picant si acru, ghimbirul se foloseste in scopuri medicale de cel putin de 5000 de ani, fiind recunoscut in lumea intreaga pentru capacitatea sa de a calma starea de greata (mai ales la femeile gravide), voma si alte tulburari digestive.
Ghimbirul combate astenia de primăvară Primăvara este o perioadă grea pentru organism, deoarece acesta trebuie să se obişnuiască atât cu un nou stil de viaţă, cât şi cu un nou comportament alimentar, acomodare care adesea este precedată de binecunoscuta astenie de primavară, susţin specialiştii.
NASA intenţionează să dezvolte un spray nazal pentru combaterea răului de mişcare NASA a semnat un acord cu o companie cu sediul în California pentru a dezvolta şi comercializa un spray nazal pentru rău de mişcare, a informat agenţia spaţială americană, relatează duminică Reuters.
Refluxul gastric - sfaturi alimentare pentru vindecarea naturala In jur de 20 % dintre adulti sufera de boala refluxului gastro-esofagian. Cauzele refluxului de acid gastric includ sarcina, herniile hiatale, o dieta nesanatoasa si un dezechilibru al acidului gastric, toate avand ca rezultat regurgitarea acidului care genereaza neplacutele simptome de reflux...