Cele mai citite
 


A aparut Ordinul Tehnicienilor Dentari din Romania
marţi, 2 octombrie 2007   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Tehnicienii dentari vor avea propria organizatie profesionala.Legea 96/2007 privind exercitarea profesiei de tehnician dentar, precum si infiintarea, organizarea si functionarea Ordinului Tehnicienilor Dentari din Romania a fost publicata in „Monitorul Oficial” si va intra in vigoare la data de 20 mai. De atunci, profesia de tehnician dentar nu va mai fi sub jurisdictia Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Medicii rezidenti pleaca din Romania pentru salarii de zece ori mai mari Pentru ca salariile din occident sunt de pana la 10 ori mai mari, in ultimul an, peste 4000 de medici au emigrat. Cei care aleg sa plece sunt tineri care se plang de salariile mici, dar si de celelalte probleme ale medicinei in regim de stat: pilele, imaginea proasta a doctorului roman si structura ...
Romania este pe penultimul loc în Europa în privinţa donării de sânge România se află pe penultimul loc în Europa, după Albania, în privinţa donării de sânge, a declarat marţi dr. Doina Goşa, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine Bucureşti, în conferinţă de presă prilejuită de Ziua Internaţională a Talasemiei.
Roche Romania participa, in premiera, la Roche Children’s Walk - Angajatii Roche din 109 tari iau parte la a opta editie a marsului Roche Romania se alatura astazi colegilor din 109 filiale ale companiei din intreaga lume, pentru cea de-a opta editie a Roche Children’s Walk, o initiativa globala ce isi propune sa stranga fonduri destinate asistentei pe termen lung a copiilor din Malawi si din alte zone ale lumii.