Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Serviciul Judeţean de Ambulanţă va rămâne fără autospeciale
luni, 28 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 28 iun /Agerpres/ - Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin trebuie să returneze o parte din autospecialele de consultaţie la domiciliu, primite în urmă cu trei ani, potrivit unei decizii a Ministerului Sănătăţii, deoarece, în toată această perioadă, maşinile nu au fost utilizate la capacitate maximă.
Deocamdată, doar una din cele cinci maşini aflate în garajele Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin va fi trimisă în judeţul vecin, Timiş. Celelalte urmează să fie utilizate la centrele de permanenţă care vor fi înfiinţate în judeţ până la sfârşitul anului, respectiv la Domaşnea, Bocşa, Moldova Nouă şi Bozovici.
Acest lucru se va întâmpla, cu o condiţie, însă, şi anume, să se găsească medici de familie dispuşi să asigure permanenţa la aceste centre, după cum declară managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, dr. Cosmin Librimir.
Situaţia de la Ambulanţa Caraş-Severin nu este singulară. La nivelul întregii ţări, din 250 de autospeciale, doar 98 au fost utilizate corect, adică au parcurs, în trei ani, cel puţin 10.000 de kilometri, iar autospeciala care va pleca de la Reşiţa nu a parcurs nici măcar 1.500 de kilometri. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Caraş-Severin: Ambulanţa solicită locuitorilor judeţului să-i direcţioneze doi la sută din impozitul pe venit Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, confruntat cu grave probleme financiare, aşteaptă să fie salvat de cei care, în mod normal, apelează la serviciile sale.
Caraş-Severin: Conflictul dintre angajaţi şi managerul de la Ambulanţă va fi soluţionat prin concurs Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să revină în curând la normal, conflictul dintre angajaţi şi manager urmând să fie soluţionat prin organizarea unui concurs pentru managementul unităţii.
Caraş-Severin: Dispecerat integrat ISU - Ambulanţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au începând de vineri un dispecerat comun.