Cele mai citite
 


Vaslui: Poliţiştii anchetează moartea unei fetiţe
luni, 28 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 28 iun /Agerpres/ - Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui au demarat, luni, o anchetă în cazul unei fetiţe în vârstă de 7 ani din localitatea Voineşti, după ce aceasta a murit la un spital din Iaşi.
Potrivit anchetatorilor, minora s-a simţit rău şi a intrat în comă, iar mama ei a solicitat salvarea pentru a o transporta la spital.
Fetiţa a fost găsită în curtea casei de mama ei, într-o baltă de sânge şi în stare de inconştienţă, iar la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad a ajuns în comă de gradul III şi hemoragie nazală.
'Minora era într-o stare foarte gravă. La noi a fost intubată pentru a-i menţine semnele vitale şi am solicitat un echipaj SMURD pentru a face transferul către Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. De la noi a plecat cu suspiciune de traumatism cranio-cerebral şi fractură de bază de craniu. Prognosticul a fost rezervat din start. Colegii de la Iaşi ne-au spus că ulterior efectuării tomografiei s-a confirmat că era vorba despre hemoragie intracraniană şi fractură de piramidă nazală. În plus, au suspectat că ar fi vorba despre leucemie', a declarat, Gabriela Daniş, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad.
DGASPC Vaslui a trimis la domiciliul fetiţei un asistent social.
'Nu ştim ce s-a întâmplat acolo şi cum a ajuns fata în această stare. Am trimis la faţa locului pentru o anchetă socială un asistent de la noi', a declarat directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armenau Ştefănică.
Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi au sesizat IJP Vaslui în urma decesului fetiţei la doar câteva ore de la internare.
'Am fost sesizaţi de cadrele medicale ieşene cu privire la decesul minorei, iar o echipă de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii din cadrul IJP Vaslui cercetează acest caz. Dacă poliţiştii vor constata că, în acest caz, s-a comis vreo infracţiune, atunci va fi sesizat şi Parchetul. Aşteptăm şi rezultatul de la necropsie', a declarat, luni, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IJP Vaslui, Mihaela Ştraub. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul copilului adus la spital intoxicat cu un calmant Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DASPC) au demarat miercuri o anchetă în cazul bebeluşului în vârstă de 11 luni din municipiul Bârlad care a fost adus în comă la spital după ce mama sa i-a administrat mai multe picături dintr-o...
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil în comă alcoolică Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat luni o anchetă în cazul unui copil din comuna vasluiană Lunca Banului, care a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Municipal din Huşi, după ce a băut vin la un praznic.
DASPC Vaslui anchetează cazul unui copil care a ajuns la spital în comă alcoolică Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis miercuri o anchetă în cazul unui copil în vârstă de 2 ani şi 7 luni care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în comă alcoolică.
Vaslui: Anchetă a DGASPC în cazul unui copil decedat Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a declanşat o anchetă în cazul unui bebeluş de zece zile, decedat în condiţii suspecte.
Vaslui: Copil de 11 ani, găsit în comă alcoolică în şant, pe marginea drumului Un copil în vârstă de 11 ani din comuna vasluiană Laza a ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, după ce a fost găsit căzut într-un şanţ de pe marginea drumului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul...