Cele mai citite
 


Vâlcea: Spitalul din Brezoi, primul din judeţ care a fost preluat de adminsitraţia locală
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Brezoi este prima administraţie locală din judeţul Vâlcea care a semnat luni procesul de predare-primire a Spitalului Orăşenesc din localitate, a declarat pentru AGERPRES, edilul Robert Schell.
'Azi deja am semnat o dispoziţie de numire a managerului spitalului în persoana dr. Vasile Cerbu şi am numit un comitet director. Acesta este format din managerul unităţii, directorul economic Gabriela Dumitrescu, şi directorul medical, dr. Amalia Minuţă. Împreună cu acest comitet şi Consiliul Local vom analiza până la sfârşitul anului o strategie de dezvoltare a Spitalului Orăşenesc', a precizat Robert Schell.

Spitalul din Brezoi deserveşte toată zona de nord a judeţului Vâlcea, nu mai puţin de 10 localităţi.

Spitalul nu are datorii, iar din 2010 are în desfăşurare un proiect cu finanţare europeană de 800.000 de euro care priveşte reabilitarea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Proiect de extindere a Spitalului din Brezoi cu noi secţii medicale Primăria Brezoi are în proiect modernizarea, reabilitarea şi extinderea Spitalului Orăşenesc, dar se aşteaptă ghidul de finanţare pentru fondurile europene pe noul exerciţiu bugetar, a declarat luni, pentru AGERPRES, edilul Robert Schell,
Vâlcea: Cursuri de pomicultori şi viticultori pentru romii vâlceni Aproximativ 100 de romi din judeţul Vâlcea urmează cursuri de pomicultori şi viticultori, în urma unui proiect naţional cu finanţare europeană, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Luciana Zgripcea, reprezentat al Partidei Romilor.
Ministrul Sănătăţii a promis finanţare pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul din Horezu Spitalul orăşenesc din Horezu, al doilea ca mărime din judeţul Vâlcea, va primi, în acest an, şi restul de bani pentru finalizarea lucrărilor începute în 1993, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Vâlcea: Două proiecte cu finanţare europeană, prelungite până la sfârşitul anului Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a prelungit perioada de implementare a două proiete europene iniţiate de Consiliul Judeţean Vâlcea, se arată într-un comunicat remis marţi AGERPRES de către preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Vâlcea: Proiect de modernizare a Spitalului Judeţean, semnat în prezenţa ministrului Elena Udrea Proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, cu fonduri europene de aproximativ 17 milioane de euro, a fost semnat vineri la sediul Consiliului Judeţean Vâlcea.
Vâlcea: Spitalul din Brezoi se extinde cu secţii de ortopedie, chirurgie şi obstetrică-ginecologie Spitalul din oraşul Brezoi se va extinde anul viitor, printr-un proiect cu finanţare europeană, urmând să aibă trei noi secţii - ortopedie, obstetrică-ginecologie şi mică chirurgie, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul Robert Schell.