Cele mai citite
 


Primarul Cristian Popescu-Piedone a donat 450 ml de sânge
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a donat marţi 450 de mililitri de sânge în cadrul acţiunii 'Donează sânge, donează viaţă!'.
Edilul se află la a doua acţiune de acest gen din viaţa sa, ultima având loc anul trecut, în luna martie, când a donat circa 410 ml sânge.

'Sunt deja obişnuit, este a doua oară când donez sânge şi o fac pentru că vreau să ajut oamenii şi să salvezi vieţi. Este important să creştem numărul donatorilor voluntari, pentru că mulţi oameni au nevoie de sprijin, fiind victime ale unor accidente sau suferind de diverse maladii', a declarat pentru AGERPRES primarul Popescu-Piedone.

Alături de primarul sectorului 4 s-au aflat marţi şi angajaţi ai administraţiei locale, doritori să participe la acţiunea de donare a sângelui. Aceştia au decis, la propunerea primarului Piedone, să doneze Băncii de Alimente a Crucii Roşii Române tichetele de masă pe care le vor primi, cu ocazia campaniei 'Hrăneşte un vis, o lume fără foame!'.

Această campanie este adresată persoanelor aflate în evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială a Sectorului 4, care a sprijinit până în prezent cu participarea voluntarilor de la Crucea Roşie, filiala sector 4, peste 500 de familii cu venituri reduse, prin oferirea de alimente.

În urma donării de sânge, voluntarii au mai primit o zi liberă şi o reducere de 50 la sută, pentru o lună, la abonamentele RATB şi metrou.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Acţiune de donare de sânge, la Primăria Sectorului 4 Primăria Sectorului 4 organizează marţi, începând cu ora 9,00, acţiunea 'Donează sânge, donează viaţă!', cu sprijinul Institutului Naţional de Hematologie şi al voluntarilor de la Crucea Roşie - Filiala Sector 4.
Primarul Piedone a donat două salvări Serviciului de Ambulanţă şi Crucii Roşii sector 4 Bucureşti, 1 mar /Agerpres/ - Primarul Cristian Popescu-Piedone a donat marţi cele două ambulanţe sociale pe care le-a primit din partea Primăriei Napoli către Serviciul de Ambulanţă şi Crucea Roşie din sectorul 4.
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Peste 2.400 de kilograme de alimente colectate de Crucea Roşie Română în preajma Sărbătorilor de Paşte Crucea Roşie Română a colectat peste 2.400 de kilograme de alimente greu perisabile cu ocazia evenimentelor organizate în perioada 7-11 aprilie, în Bucureşti şi alte trei judeţe din ţară, alimente care au fost distribuite persoanelor aflate în dificultate.
Primarul Piedone donează două ambulanţe serviciului de specialitate din sectorul 4 şi Crucii Roşii Primarul Cristian Popescu-Piedone a decis să doneze două ambulanţe cu dotări moderne primite de la municipalitatea din Napoli către Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - microstaţia sector 4 şi către Crucea Roşie din această zonă administrativă.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.