Cele mai citite
 


Braşov: Cel mai mare spital privat multidisciplinar din ţară, aproape de finalizare
marţi, 29 iunie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Braşov, 29 iun /Agerpres/ - Cel mai mare spital privat multidisciplinar din România ar putea fi dat în folosinţă cel mai probabil la sfârşitul lunii septembrie - începutul lunii octombrie, la Braşov.
Unul dintre investitori, Constantin Teodorescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că spitalul se va întinde pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi şi va avea 10 specializări, aproape 100 de medici şi peste o sută de paturi.
Dotarea spitalului se face cu aparatură din Franţa, Germania şi Italia.
Spitalul privat multidisciplinar se amenajează în clădirea fostei societăţi comerciale Colgate Palmolive, care s-a închis la sfârşitul anului 2007, după ce şi-a mutat activitatea în Polonia.
La Braşov mai funcţionează în prezent o clinică privată de cardiologie şi ortopedie şi o clinică de obstretică-ginecologie.
Directorul Direcţiei Sanitare Braşov, dr. Alexandru Bălescu, a declarat, pentru AGERPRES, că la Braşov se vor mai construi şi alte clinici private anul viitor. AGERPRES
Notare
Comentarii
de Craciun Mircea
Lucrez de 26 de ani ca med. ATI si cind vad astfel de stiri m-as intoarce la Brasov de unde vin, chiar de linga fost Nivea( Petru Maior). M-ie frica de formalitati si birocratie.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Primul spital privat de pediatrie, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat de pediatrie a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, o unitate medicală ce oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultaţii de specialitate în regim de spital şi ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi...
Braşov: Inaugurarea primului spital privat din Braşov Spitalul 'Sf. Constantin', prima unitate spitalicească privată din Braşov, a fost inaugurat joi şi va funcţiona efectiv din luna aprilie.
Braşov: Corina Ungureanu şi city managerul Miklos Gantz participă la Crosul Casiopeea împotriva cancerului la sân A treia ediţie a Crosului Casiopeea împotriva cancerului la sân se va desfăşura sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Complexul Olimpia din Braşov, sub sloganul "Învingătorii poartă roz", printre cei care şi-au anunţat participarea fiind city managerul Miklos Gantz şi fosta gimnastă, Corina Ungureanu.
Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat în Capitală Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat miercuri în Bucureşti de MedLife.
Neculoiu (PNL Braşov): Dacă vrem ca sănătatea să se schimbe în România, trebuie construite spitale noi Senatorul liberal Marius Neculoiu susţine că, "dacă vrem ca sănătatea să se schimbe în România, trebuie construite spitale noi", un astfel de proiect fiind absolut necesar la Braşov.