Cele mai citite
 


Conferinţa medicală iordano-română şi-a încheiat dezbaterile
joi, 1 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prima conferinţă iordano-română pentru medicină şi farmacie şi-a încheiat dezbaterile marţi la Amman, transmite agenţia Petra.
Un număr de specialişti iordanieni şi români au luat parte la eveniment, care a fost organizat la centrul Cultural Al Hussein.

La reuniune s-au discutat numeroase probleme medicale inclusiv un sistem de siguranţă în Iordania şi România, turismul medical, industriile farmaceutice şi alte chestiuni de asistenţă şi îngrijire medicală.

Participanţii au recomandat să facă schimb de expertize în vederea sprijinirii unor programe de siguranţă. Ei au subliniat de asemenea necesitatea de a face schimb de vizite între cele două părţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Proiect cu finanţare europeană pentru ridicarea calităţii programelor de studii medicale şi farmaceutice Cinci universităţi cu profil medical şi farmaceutic din România au elaborat şapte programe de studii, care vor contribui la creşterea calităţii ofertei educaţionale din domeniul sănătăţii, în cadrul proiectului intitulat "Standarde de calitate şi indicatori de performanţă specifici pentru învăţământul...
UMF Târgu Mureş a inaugurat un Centru Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, a inaugurat, joi, Centrul Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România, ce se va axa pe domeniul cercetării fundamentale şi al cardio-neurologiei şi care a fost construit şi dotat în cadrul unui proiect european în valoare...
UMF Târgu Mureş inaugurează în decembrie primul centru avansat de cercetări medicale şi farmaceutice din România Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş, prof. dr. Leonard Azamfirei, a declarat, luni, la deschiderea anului universitar 2015-2016, că la sfârşitul acestui an va fi inaugurat Centrul Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România, realizat în urma accesării unor...
Declin în 2009 pentru piaţa produselor farmaceutice Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ - Piaţa produselor farmaceutice din România a înregistrat anul trecut o scădere de 1,7% şi un volum al vânzărilor mai mic cu 9,1%, pe fondul deprecierii puterii de cumpărare a populaţiei, relevă raportul Cegedim pe 2009.
UMF Târgu Mureş va avea din 2015 un centru avansat de cercetări medicale şi farmaceutice unic în ţară Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş, prof. dr. Leonard Azamfirei, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, câştigarea unei finanţări europene pentru realizarea Centrului Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România, care va costa peste 10 milioane de...
Miniştrii Sănătăţii din România şi Iordania au semnat un plan de acţiune pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi omologul său iordanian, Ali Hyasat, au semnat vineri un plan de acţiune care vizează dezvoltarea relaţiilor bilaterale în domeniile chirurgie şi neurochirurgie vasculară, chirurgie pediatrică, asistenţă medicală de urgenţă, turism medical.