Cele mai citite
 


Alba: Medic psihiatru şi cadru universitar, condamnat la închisoare pentru luare de mită
joi, 1 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic primar psihiatru şi profesor universitar din Alba Iulia, Liviu S., a fost condamnat de Tribunalul Alba la 4 ani de închisoare şi un an interzicerea unor drepturi, după ce, în urmă cu peste trei ani, a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.000 de lei mită.
Sorina Cristorian, de la Biroul de Relaţii Publice al Tribunalului Alba, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că instanţa l-a condamnat pe inculpat la pedeapsa rezultantă de 4 ani de închisoare şi un an interzicerea unor drepturi, precum şi la privarea de exerciţiul unor drepturi.

Decizia Tribunalului nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Alba Iulia.
În aprilie 2007, Liviu S. a fost prins în flagrant în timp ce primea bani de la o persoană în schimbul eliberării documentele necesare întocmirii dosarului de pensionare pentru caz de boală. Medicul a fost cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Medic psihiatru, condamnat la un an de închisoare pentru luare de mită Liviu Stoica, medic primar psihiatru şi profesor universitar din Alba Iulia, trimis în judecată pentru luare de mită, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, decizie ce poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Alba: Un judecător şi un medic legist, audiaţi ca martori în procesul fostului vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani Curtea de Apel Alba Iulia a respins, la termenul de joi, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a fostului vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, judecat pentru fapte de corupţie, şi care rămâne astfel în arest preventiv.
Bacău: Profesorul de matematică acuzat de luare de mită va fi judecat în libertate Profesorul de matematică Ioan Gherasă, reţinut de poliţiştii băcăuani după un flagrant în cancelaria Colegiului 'Henri Coandă' pentru luare de mită, va fi judecat în stare libertate, a decis o instanţă a Tribunalului Bacău, după o şedinţă de judecată care a durat mai bine de patru ore.
Alba: Medicii şi farmaciştii arestaţi în dosarul reţetelor false pentru bolnavii de cancer vor fi puşi în libertate Medicii, administratorii de farmacii şi farmaciştii din Deva arestaţi la începutul lunii aprilie în dosarul reţetelor false pentru bolnavii de cancer vor fi puşi în libertate, ca urmare a unei decizii a Curţii de Apel Alba Iulia, care a admis astfel recursul formulat de inculpaţi împotriva încheierii...
Medic de la Spitalul Foişor, cercetat pentru luare de mită şi trafic de influenţă Traian Romeo Ursu, medic primar cu specializarea ortopedie-traumatologie la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, este cercetat de procurorii bucureşteni pentru luare de mită şi trafic de influenţă, el fiind reţinut marţi pentru o perioadă de 24 de ore.
Şefa Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, trimisă în judecată în dosarul testărilor ilegale de medicamente Delia Podea, şef al Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş", a fost trimisă în judecată de Parchetul General, în stare de arest preventiv, în dosarul testărilor ilegale de medicamente.