Cele mai citite
 


Peste 2.000 de vasluieni au nevoie de proteze
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 30 iun /Agerpres/ - Peste 2.000 de persoane din judeţul Vaslui aşteaptă de mai bine de un an o aprobare pentru a putea intra în posesia dispozitivelor medicale de care au nevoie.
Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a putut să onoreze doar 400 de cereri în anul 2010 din cauza fondurilor insuficiente în comparaţie cu necesităţile.
''Sunt cereri depuse la noi încă din luna martie 2009, care nu au putut fi onorate până acum din cauza lipsei banilor. Cele mai multe solicitări vin din partea asiguraţilor care au nevoie de proteze auditive. Prioritate în emiterea deciziilor o au însă vasluienii diagnosticaţi cu neoplasm. De asemenea, se ia în considerare data înregistrării cererii, pentru toate categoriile de dispozitive'', a declarat Mihaela Chitariu, purtătorul de cuvânt al CJAS Vaslui.
CJAS Vaslui are nevoie pentru a onora toate cele peste 2.000 de cereri de 1,11 milioane lei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: CJAS nu dispune de fonduri pentru proteze medicale Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a primit, luni, bugetul pentru primul trimestru al anului 2011.
Vaslui: Peste 1.500 de persoane aşteaptă să primească un dispozitiv medical de la CJAS Peste 1.500 de persoane din judeţul Vaslui aşteaptă să primească de la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui un dispozitiv medical.
Vaslui:?CJAS are datorii de peste 30 milioane lei la farmacii Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a întârziat cu aproape două luni plata reţetelor compensate şi gratuite onorate de cele 60 de farmacii din judeţ.
Vaslui: Peste 6,5 milioane de lei decontate lunar de farmacii pentru reţete; CJAS face verificări Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui decontează lunar în jur de 6,5 - 7 milioane de lei pentru reţetele gratuite şi compensate, sumă considerată prea mare de autorităţile din domeniul sanitar.
Vaslui: Aproximativ 800 de vasluieni pe liste de aşteptare pentru proteze medicale Aproximativ 800 de vasluieni aşteaptă să primească proteze medicale decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui.
Vaslui: Medicii care percep bani pentru consultaţii, controlaţi de CJAS Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a demarat o acţiune de control la medicii de familie din judeţ care percep taxe pentru pacienţii care vin la consultaţii fără a avea programare.