Cele mai citite
 


Buzău: Colectă publică pentru ajutorarea sinistraţilor din nordul ţării
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 30 iun /Agerpres/ - Filiala Buzău a Societăţii de Cruce Roşie din România va începe, joi, o colectă publică pentru ajutorarea persoanelor sinistrate din zonele afectate de inundaţii din Moldova.
Prefectul Paul Beganu a făcut un apel miercuri către cetăţenii şi firmele din judeţul Buzău pentru ajutorarea sinistraţilor de la Suceava.
'La cortul instalat în Piaţa Dacia, între orele 8,00 - 20,00, buzoienii pot dona alimente neperisabile, apă minerală, haine şi încălţăminte noi, cazarmament, paturi, lenjerie de pat igienizate, obiecte electrocasnice în stare de funcţiune, obiecte de mobilier, materiale de construcţii', a declarat, pentru AGERPRES, Floarea Bârzu, directorul filialei Buzău a Crucii Roşii.
De asemenea, se pot face donaţii în lei în contul RO72CRDZ029A037300481002, deschis la Romexterra Bank. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
DESTINAŢIE: ROMÂNIA / Balta Albă - lacul vindecător din judeţul Buzău În urmă cu un secol şi jumătate, Băile Balta-Albă erau cunoscute în întreaga ţară. Pentru protipendada vremii, era o modă să mergi la Balta Albă, în judeţul Slam Râmnic. Direcţia Poştelor a fost nevoită să organizeze un curier special pentru ruta Bucureşti - Balta-Albă. Numărul celor care căutau anual...
Campania "Banca de alimente", între 23 şi 29 noiembie, în hipermarketuri din ţară Crucea Roşie Română organizează, între 23 şi 29 noiembrie, campania "Banca de alimente" în toate hipermarketurile Carrefour din ţară, informează un comunicat transmis marţi AGERPRES.
Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate, care nu îşi pot procura singure hrana, anunţă organizaţia într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Primele pachete distribuite de Banca de Alimente a Crucii Roşii Crucea Roşie Română a început luni, după o lună de la lansarea proiectului social Banca de Alimente, distribuţia alimentelor către persoane vulnerabile din Bucureşti şi din alte 13 judeţe - Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Vrancea.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).