Cele mai citite
 


Vâlcea: CJ a aprobat preluarea a patru spitale din judeţ
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Râmnicu Vâlcea, 30 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat, în şedinţa de miercuri, cu unanimitate de voturi, preluarea a patru unităţi sanitare: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstetrică - Ginecologie, Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti.
Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Câlea, a propus un amendament prin care solicită Ministerului Sănătăţii achitarea datoriilor restante până la finele lunii iunie şi nu până la sfârşitul lunii martie 2010, aşa cum era prevăzut în ordonanţă, sau un grafic de reeşalonare a acestora.
În judeţul Vâlcea, Consiliul Local din Brezoi a luat deja în administrare Spitalul Orăşenesc, iar Consiliul Local Horezu a semnat pentru preluarea unităţii sanitare din oraş.
Primarul municipiului Drăgăşani, Cristian Nedelcu, a susţinut că, în cursul zilei de vineri, şi spitalul din această localitate va fi preluat de autorităţile locale. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CJ Vâlcea şi-a desemnat reprezentanţii în CA ale celor patru spitale preluate Consiliul Judeţean Vâlcea şi-a desemnat, joi, în şedinţă ordinară, prin vot secret, reprezentanţii în consiliile de administraţie ale celor patru spitale preluate de administraţie.
Vâlcea: Spitalul de Urgenţă şi Maternitatea au fost preluate de către CJ Vâlcea Protocolul de preluare de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a Spitalului de Urgenţă şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Râmnic a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ, Ion Câlea şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Luminiţa Apostolescu, în prezenţa ministrului secretar de stat...
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).
Preşedintele CJ Vâlcea: Spitalul Judeţean de Urgenţă va avea un compartiment de reumatologie Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea va avea un compartiment de reumatologie, solicitarea în acest sens a Consiliului Judeţean primind aprobarea din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat luni pentru AGERPRES preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea.
Vâlcea: Demersuri iniţiate de Consiliul Judeţan pentru înfiinţarea secţiei de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a înaintat Ministerului Sănătăţii o cerere prin care se solicită înfiinţarea unei secţii de reumatologie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a declarat, luni, pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Cîlea.
Vâlcea: Un singur medic din spitalele vâlcene a plecat la muncă în străinătate Spitalele din judeţul Vâlcea nu au probleme cu plecarea medicilor la muncă în străinătate, cu o singură excepţie înregistrată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.