Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, preluat de CJ
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reşiţa, 30 iun /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, şi directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Dragoş Luca, au semnat miercuri, protocolul de predare-preluare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.
Tot miercuri, au fost semnate şi anexele protocolului de către preşedintele CJ Caraş-Severin şi managerul Spitalului Judeţean, Dumitru Secăşan.
Consiliul Judeţean va avea în administrare logistică, financiară şi umană cea mai importantă unitate sanitară din judeţ, ce are în prezent 1.121 de angajaţi şi un buget anual de circa 61 milioane lei.
''Datoriile cu care va rămâne spitalul, după ce Guvernul va şterge o parte dintre acestea, se cifrează la suma de 7,2 milioane lei'', a declarat Sorin Frunzăverde, care şi-a exprimat, totodată, speranţa că această suma va putea fi acoperită cu un ''management corespunzător''.
Preşedintele CJ îşi propune, totodată, ca în perioada următoare să aducă Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa ''un plus de înzestrare'' şi a dat exemplul secţiei de Oftalmologie, pentru care au fost achiziţionate recent echipamente în valoare de circa 270.000 lei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a primit mobilier şi aparatură medicală Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa beneficiază de mobilier nou şi două injectomate noi pentru tratamentul copiilor, donate de Clubul Lions Onix Reşiţa.
Caraş-Severin: O nouă acţiune de donare de echipamente medicale din partea Organizaţiei 'Salvaţi Copiii' Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa şi Spitalul Municipal din Caransebeş au primit, joi, din partea Organizaţiei 'Salvaţi Copiii', aparatură medicală în valoare de 27.000 euro, în urma campaniilor de strângere de fonduri organizate la nivel naţional.
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa scoate la concurs peste 20 de posturi pentru Secţia Chirurgie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Reşiţa scoate la concurs, în această lună, 22 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri şi statistician medical pentru Secţia de Chirurgie, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul medical al instituţiei, Jaro Marşalic...
Caraş-Severin: Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa a primit 14 lămpi cu ultraviolete, de ultimă generaţie Secţia de Pneumologie şi Dispensarul TBC din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa au devenit mai sigure pentru pacienţi, dar şi pentru personalul medical, odată cu instalarea a 14 lămpi cu ultraviolete de ultimă generaţie, care au rolul de a distruge bacteriile dăunătoare, scăzând astfel riscul...
Caraş-Severin: SJU Reşiţa a limitat programul de vizite din cauza virozelor şi infecţiilor respiratorii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa a decis limitarea vizitelor, la această unitate spitalicească, la recomandarea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin, ca urmare a creşterii numărului virozelor şi infecţiilor respiratorii din ultima săptămână.
Caraş-Severin: Rectificarea de buget, aprobată de consilierii judeţeni Consilierii judeţeni din Caraş-Severin au aprobat marţi, în şedinţă extraordinară, o rectificare de buget, de 3,3 milioane de lei, bani proveniţi de la guvern.