Cele mai citite
 


Argeş: Un nou-născut a suferit arsuri în spital
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 30 iun /Agerpres/ - O fetiţă în vârstă de doar o zi, aflată în secţia de neonatologie a spitalului din Câmpulung Muscel, a suferit miercuri arsuri, după ce a fost atinsă accidental cu o sticlă de apă fierbinte, fiind transferată la o unitate medicală din Bucureşti pentru îngrijiri de specialitate.
Copilul a suferit arsuri de gradele trei şi patru pe o suprafaţă redusă a corpului, în zonele cotului stâng şi şoldului stâng, viaţa nefiindu-i pusă în pericol, potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, doctorul Anca Alexandrescu.
Totuşi, medicii au decis transferul la o unitate medicală în care există secţie de chirurgie plastică infantilă, pentru tratarea arsurilor în mod corespunzător.
Conducerea spitalului din Câmpulung Muscel a deschis o anchetă internă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. În paralel, a fost constituită o comisie de anchetă şi la nivelul DSP Argeş. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Anchetă penală în cazul nou-născutului ars accidental în maternitate Poliţiştii din Câmpulung Muscel s-au sesizat din oficiu şi au deschis o anchetă penală în cazul nou-născutului în vârstă de doar o zi care a suferit arsuri de gradele trei şi patru în timp ce se afla internat în secţia de neonatologie a spitalului din localitate.
Argeş: Probe de apă şi lactate, recoltate de inspectorii DSVSA în cazul fetiţei cu sindrom hemolitic uremic Mai multe probe de apă şi produse lactate au fost recoltate duminică, în cadrul anchetei epidemiologice deschise după ce o fetiţă de un an şi opt luni din Piteşti a fost diagnosticată cu sindrom hemolitic uremic.
Argeş: Analizele au evidenţiat prezenţa bacteriei E-coli la trei persoane din anturajul fetiţei cu SHU Prezenţa bacteriei E-coli a fost confirmată la trei persoane din anturajul fetiţei de un an şi opt luni diagnosticată cu sindrom hemolitic uremic (SHU), conform rezultatelor analizelor comunicate Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
DSP Argeş: Probele de apă plată şi lapte praf analizate sunt conforme Probele de lapte praf şi apă plată analizate sunt conforme, iar apa din reţelele publice folosită la prepararea hranei copiilor internaţi la Bucureşti este potabilă, au anunţat, luni, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
Argeş: Anchetă în cazul unui nou-născut mort la Spitalul Judeţean de Urgenţă Poliţiştii au început o anchetă în cazul morţii unui nou-născut la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce necropsia efectuată la Serviciul de Medicină Legală (SML) Argeş a indicat că decesul s-a produs în urma unor leziuni cerebrale.
Argeş: Sancţiuni administrative în cazul nou-născutului ars accidental în maternitate Piteşti, 2 iul /Agerpres/ - Trei angajate ale spitalului din municipiul Câmpulung Muscel, două asistente şi o infirmieră, au primit vineri sancţiuni administrative în cazul nou-născutului care a suferit arsuri de gradele trei şi patru în timp ce se afla internat în secţia de neonatologie.