Cele mai citite
 


Vrancea: Marian Oprişan refuză preluarea spitalelor din cauza datoriilor
miercuri, 30 iunie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 30 iun /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, a refuzat să preia spitalele din judeţ, respectiv Spitalul judeţean 'Sfântul Pantelimon' din Focşani şi cele din Dumbrăveni şi Vidra.
Oprişan a precizat, miercuri, în plenul şedinţei ordinare, că este împotriva preluării spitalelor vrâncene până când nu este rezolvată problema finanţării actului medical şi nu sunt achitate datoriile restante.
'Până când Guvernul României nu va plăti datoriile la zero ale spitalelor din Vrancea şi până când nu vor elabora un program naţional de reabilitare, în perspectivă, a acestor unităţi spitaliceşti, nu avem de ce să ne asumăm o responsabilitate care până acum a fost gestionată într-un mod execrabil de Executiv. Când aceste probleme au fost rezolvate putem să punem pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean proiectul de hotărâre privind semnarea protocolului de predare/primire a unităţilor spitaliceşti din Vrancea', a afirmat Marian Oprişan.
El a precizat că nici condiţiile stabilite de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului, respectiv datoriile plătite până la 31 martie, nu au fost rezolvate 'ce să mai vorbim de intervalul 31 martie-1 iulie'. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Marian Oprişan cere demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea Marian Oprişan (PSD) a cerut, vineri, demisia ministrului Sănătăţii Cseke Attila după ce pe site-ul ministerului a apărut un proiect de hotărâre de guvern prin care se abrogă transferul managementului asistenţei medicale pentru mai multe spitale, printre care...
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: Preluarea spitalelor, pe ordinea de zi a Comisiei de Dialog Social Doar spitalul din oraşul Odobeşti a fost preluat, până în prezent, de autorităţile locale din judeţul Vrancea.
Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, cere, din nou, demisia ministrului Sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a solicitat, vineri, demisia ministrului Sănătăţii, Cseke Attila, pe care îl acuză că dezinformează "în legătură cu descentralizarea din cadrul instituţiei pe care o conduce".
Marian Oprişan vrea sprijin guvernamental pentru construcţia unui nou spital la Focşani Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, social-democratul Marian Oprişan, a declarat vineri că doreşte sprijin de la prim-ministrul Emil Boc şi Ministerul Sănătăţii pentru construcţia unui nou spital la Focşani.
Vrancea: Marian Oprişan solicită demisia ministrului Cseke Attila Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan (PSD) a solicitat, joi, demisia ministrului sănătăţii, Cseke Attila, ca reacţie a declaraţiilor acestuia conform cărora administraţiile judeţene din Dolj şi Vrancea nu au alocat fonduri spitalelor.