Cele mai citite
 


Sălaj: Toate spitalele din judeţ, predate autorităţilor locale
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Descentralizarea sistemului sanitar din Sălaj se încheie joi, odată cu semnarea protocolului de predare-primire a Centrului de Cercetări Medicale din Şimleu Silvaniei, ultima unitate medicală cu paturi dintre cele şase existente în judeţ care nu a fost predată încă autorităţilor locale.
'În cursul zilei de astăzi urmează să se semneze protocolul de predare-primire şi pentru Centrul de Cercetări Medicale din Şimleu Silvaniei, moment în care putem spune că am finalizat procesul de descentralizare a sistemului de sănătate din Sălaj. Sunt convins că prin trecerea spitalelor la autorităţile locale, respectiv cele judeţene, situaţia lor se poate doar îmbunătăţi', a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, Vegh Alexandru, prefectul judeţului Sălaj.
Patru spitale din Sălaj, respectiv cele orăşeneşti din Şimleu Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei şi cel din localitatea Crasna, au fost predate încă din 18 iunie către autorităţile publice locale, la semnarea protocoalelor de predare-primire fiind prezent şi ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, iar Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a fost preluat de Consiliul Judeţean Sălaj miercuri, 30 iunie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Un performant aparatul de imagistica prin rezonanţă magnetică - IRM a fost dat în funcţiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în cadrul unui amplu program de dotare cu aparatură medicală, finanţat de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj.
Sălaj: Locuinţe gratuite pentru atragerea medicilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Medicii care vor alege să lucreze în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Zalău şi nu sunt din localitate ar putea beneficia de locuinţă gratuită într-un imobil reabilitat şi pus la dispoziţia unităţii spitaliceşti de către Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj.
Sălaj: Spitalul Judeţean Zalău, centru de diagnostic audiologic pentru copii Afecţiunile auditive ale nou-născuţilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău vor putea fi diagnosticate începând cu luna octombrie, graţie aparaturii de testare obiectivă a auzului, achiziţionată de unitatea spitalicească în cadrul unui proiect ce urmăreşte prevenirea şi reducerea hipoacuziilor în...
Sălaj: Spitalul Judeţean de Urgenţă, reabilitat printr-un proiect european în valoare de aproape 10 milioane de euro Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a fost reabilitat în cadrul unui proiect în valoare de aproape 10 milioane euro, derulat de Consiliul Judeţean prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi având ca sursă de finanţare Fondul European de Dezvoltare Regională.
Sălaj: Spitalul din Zalău, preluat de Consiliul Judeţean Consilierii judeţeni din Sălaj au aprobat luni, în unanimitate, preluarea de către Consiliul Judeţean a managementului asistenţei medicale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, cea mai mare şi mai importantă unitate medicală cu paturi din judeţ.
Sălaj: Patru spitale, predate autorităţilor locale Patru din cele şase spitale din Sălaj au fost predate, vineri, către autorităţile publice locale, la semnarea protocoalelor de predare primire fiind prezent şi ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, aflat pentru a doua oară la Zalău, în acest an.