Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: CJ a obţinut aproape 876.000 lei din vânzarea cabinetelor medicale
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a obţinut aproape 876.000 lei din vânzarea a 22 de cabinete medicale de stomatologie, din care peste 300.000 lei vor fi viraţi în conturile Spitalului Judeţean de Urgenţă, pentru investiţii.
Potrivit datelor oferite AGERPRES de către directorul economic al CJ BN, Viorel Tiniş, suma obţinută din vânzarea celor 22 de cabinete a fost de 875.748 lei, ceea ce reprezintă un preţ mediu de aproximativ 40.000 lei pentru fiecare spaţiu. Noii proprietari au ales fie să plătească pe loc sumele licitate, fie să le achite eşalonat.
Din aceşti bani, 88.000 lei vor ajunge la membrii comisiei de negociere, printre cei care s-au ocupat de vânzarea cabinetelor medicale aflate în proprietatea CJ BN numărându-se secretarul judeţului, Iosif Redl, şi vicepreşedintele consiliului, Iancu Luca.
Anul trecut, CJ BN a decis să scoată la vânzare 34 de cabinete medicale, valoarea de piaţă propusă şi adoptată de consilierii judeţeni fiind de minimum 1.193.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Ambulatoriul Spitalului de Urgenţă Judeţean, modernizat cu bani europeni Ambulatoriul Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa va fi modernizat printr-un proiect cu fonduri europene câştigat de Consiliul Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud, în valoare de peste 36 de milioane de lei.
Bistriţa-Năsăud: Primul aparat RMN din judeţ, inaugurat în urma unei investiţii private Primul aparat RMN din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost inaugurat miercuri, în prezenţa oficialităţilor locale, în urma unei investiţii private de aproximativ un milion de euro făcute de un centru medical privat.
Bistriţa-Năsăud: Clădirea policlinicii din Bistriţa, modernizată cu aproape 10 milioane lei Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a semnat luni contractul de execuţie a lucrărilor de modernizare a ambulatoriului Spitalului de Urgenţă Judeţean, în valoare de aproximativ 10 milioane de lei.
Bistriţa-Năsăud: Ambulatoriul Spitalului Judeţean, modernizat cu bani europeni Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, a semnat, luni, contractul de finanţare din cadrul proiectului de reabilitare şi modernizare a ambulatoriului Spitalului de Urgenţă Judeţean, în valoare de peste 36 milioane lei.
Bistriţa-Năsăud: PSD reclamă un conflict de interese în cazul reabilitării Spitalului Judeţean Consilierii PSD din Consiliul Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud reclamă conflict de interese în cazul proiectului de reabilitare termică a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, după ce au aflat că proiectantul lucrării este biroul de arhitectură deţinut de soţiile vicepreşedintelui CJ Iancu Luca (PDL)...