Cele mai citite
 


Iaşi: Personalul medical de la Urgenţe, dispus să ofere asistenţă sinistraţilor
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Personalul medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi îşi arată disponibilitatea de a lucra, în timpul liber, şi în zonele afectate de inundaţii.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor, a declarat joi pentru AGERPRES că mai mulţi angajaţi ai Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, dar şi voluntarii îşi arată disponibilitatea de a se deplasa în judeţele din nord-estul ţării pentru a acorda asistenţă medicală specializată persoanelor afectate de inundaţii.
'Zilnic luptăm pentru a salva vieţi, aşa că ne arătăm disponibilitatea de a pleca în zone inundate. Suntem conştienţi de faptul că colegii noştri din zonă sunt suprasolicitaţi şi obosiţi, însă nu vrem să încurcăm. Ne vom deplasa de urgenţă în cazul în care suntem solicitaţi', a spus dr. Tudor Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: 20 de persoane afectate de căldură au solicitat asistenţă medicală Numărul persoanelor care au necesitat luni asistenţă medicală specializată din cauza temperaturilor foarte ridicate a ajuns la 20, a anunţat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Peste 100 de persoane internate la UPU, în Ajunul Crăciunului Aproximativ 100 de persoane au avut nevoie în Ajunul Crăciunului de asistenţă medicală la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.
Tudor Ciuhodaru doreşte înfiinţarea de birouri ale poliţiei comunitare în spitale Iaşi, 29 aug /Agerpres/ - Deputatul Tudor Ciuhodaru solicită înfiinţarea de birouri ale poliţiei comunitare în instituţiile sanitare, prin această măsură urmărindu-se diminuarea riscului unor agresiuni asupra cadrelor medicale şi garantarea siguranţei celor care lucrează în aceste unităţi.