Cele mai citite
 


Crucea Roşie a oferit sprijin celor 53 de familii izolate din Tulcea
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Filiala de Cruce Roşie Tulcea a venit în sprijinul celor 53 de familii izolate din localitatea Vulturu şi Ilganii de Jos din comuna Maliuc, informează un comunicat remis AGERPRES.
Voluntarii Crucii Roşii au distribuit 240 litri de apă şi 100 de pâini. Acţiunea vine în continuarea intervenţiei de luni, 28 iunie, când filiala Crucii Roşii Tulcea a distribuit o cantitate de 180 litri de apă plată, 100 de pâini şi 100 conserve pentru familiile izolate din Pătlăgeanca, comuna Ceatalchioi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Filiala Tulcea a Crucii Roşii Române Crucea Roşie Română Filiala Tulcea
Donaţie de 30.000 de dolari oferită Crucii Roşii Române pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţii Crucea Roşie Română a primit, joi, o donaţie în valoare de 30.000 de dolari pentru ajutorarea familiilor afectate de inundaţiile care au avut loc în vara acestui an.
Crucea Roşie lansează un apel umanitar pentru sinistraţii din Serbia şi Bosnia-Herţegovina Crucea Roşie Română a lansat luni un apel umanitar de urgenţă pentru persoanele afectate de inundaţiile din Serbia şi Bosnia-Herţegovina.
Crucea Roşie a intervenit cu ajutoare în judeţele afectate de inundaţii Bucureşti, 29 iun /Agerpres/ - Crucea Roşie Română a intervenit de urgenţă cu ajutoare umanitare de primă necesitate, din depozitele proprii sau primite ca donaţii de la companii private în judeţele afectate de inundaţii Arad, Alba, Cluj, Brăila, Botoşani, Tulcea şi Suceava.
Tulcea: Premii, la 135 de ani de la înfiinţarea Crucii Roşii Române Filiala tulceană a Societăţii Naţionale de Crucea Roşie (SNCR) a acordat, luni, diplome şi plachete autorităţilor, IMM-urilor şi voluntarilor care s-au implicat în activitatea organizaţiei, cu prilejul împlinirii a 135 de ani de la înfiinţare.