Cele mai citite
 


Buzău: Trei spitale din judeţ au fost tranferate autorităţilor locale
joi, 1 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 1 iul /Agerpres/ - Trei din cele şapte spitale din judeţul Buzău au fost transferate, joi, către autorităţile locale.
Primarii a trei localităţi au semnat protocolul de predare-primire pentru Spitalul municipal Râmnicu Sărat, spitalul Vintilă Vodă şi Centrul de sănătate Pârscov.
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, dr. Venera Acsinte, a declarat pentru AGERPRES că 'Consiliul Judeţean Buzău a refuzat până în prezent să preia Spitalul judeţean de Urgenţă, dar are termen de gândire până pe 10 iulie'.
La rândul său, preşedintele CJ, Victor Mocanu, a spus că 'sunt datorii de 22 de milioane de lei, iar în aceste condiţii consilierii judeţeni vor refuza preluarea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ'. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Buzău:Peste 1400 de femei incluse suplimentar în Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin Peste 1400 de femei din judeţul Buzău au fost incluse suplimentar în Programul de depistare precoce a cancerului de col uterin, care continuă şi în absenţa finanţării de la Ministerul Sănătăţii.
Buzău:Nereguli grave descoperite de pompieri la spitalele din judeţ Aproape 80 de deficienţe au fost descoperite de pompierii de la ISU în urma a 16 acţiuni de control desfăşurate luna acesta la cele şapte spitale şi secţii exterioare din judeţul Buzău.
Buzău: Coplata în principalele spitale din judeţ este de 7, 8 sau 10 lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a stabilit marţi ca valoarea coplăţii intrate în vigoare luni, 1 aprilie, să fie de 8 lei, iar la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, pacienţii vor achita la externare suma maximă stabilită prin contractul cadru, de 10 lei.
Buzău:13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, internaţi la Spitalul municipal Râmnicu Sărat În urma triajului epidemiologic, efectuat miercuri la prânz de cadrele medicale de la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, 13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, comuna buzoiană Ziduri au fost internaţi cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară.
Buzău: Incendiu la Spitalul municipal Râmnicu Sărat Buzău, 20 mar /Agerpres/ - Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor în urma căruia bolnavii au fost evacuaţi a izbucnit duminică la Spitalul municipal Râmnicu Sărat.