Cele mai citite
 


Prahova: A început Conferinţa Naţională de Medicina Familiei
joi, 1 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 1 iul /Agerpres/ - Conferinţa Naţională de Medicina Familiei, care se desfăşoară în perioada 1-4 iulie, la Ploieşti, şi-a deschis, joi, lucrările, în prezenţa preşedinţilor Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, al Societăţii Naţionale a Medicinei de Familie, Rodica Tănăsescu, al Patronatului Naţional al Medicilor de Familie, Doina Mihăilă, şi a preşedintelui Societăţii de Medicină Generală/Medicina de Familie Prahova, Simona Schnelbach.
Evenimentul care se desfăşoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul reşedinţă de judeţ are ca temă 'Patologia vârstnicului', în cadrul unor sesiuni ce vor fi susţinute pe parcursul acestei întâlniri urmând a fi dezbătute diferite arii ale patologiei, respectiv cea digestivă, cea neurologică sau cea oncologică.
Lucrările conferinţei vor fi susţinute de medici de familie practicieni, medici de altă specialitate, dar şi de cadre universitare, iar programul le va oferi participanţilor ocazia de a-şi actualiza cunoştinţele şi practicile utile în progresul pacienţilor.
La eveniment sunt aşteptaţi să participe aproximativ 700 de medici din ţară şi din străinătate. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vasile Astărăstoae: Descentralizarea, o încercare de a transfera responsabilitatea Ploieşti, 2 iul /Agerpres/ - Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, a declarat, vineri, la Ploieşti, în cadrul unei conferinţe de presă, că descentralizarea sistemului sanitar reprezintă o încercare de a transfera responsabilitatea, acesta precizând că, în noile condiţii,...
Brăila: S-a deschis conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' Conferinţa naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' s-a deschis vineri, la Teatrul 'Maria Filotti' din Brăila, în prezenţa preşedintelui Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astărăstoae şi a sute de medici de diverse specialităţi din ţară şi din străinătate.
Brăila: Conferinţă naţională 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală', la a IX-a ediţie 'Medicina de familie - prima linie în asistenţa medicală' este titlul conferinţei naţionale care se va desfăşura la Brăila, în perioada 11-12 octombrie şi va reuni medici de diverse specialităţi din toată ţara, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri, AGERPRES, de Societatea Medicilor de Familie...
Iaşi: Peste 150 de medici participă la cea de-a X-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Bioetică Peste 150 de medici, de diverse specializări - de familie, legişti, oncologi, infecţionişti, ATI-işti, pediatri şi chirurgi - din ţară şi străinătate, se vor întâlni, în perioada 24-26 octombrie, la Iaşi, pentru a lua parte la cea de-a X-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Bioetică.
Prima Conferinţă Naţională de Patologie Pleurală, la Târgu Mureş Societatea Română de Pneumologie (SRP), în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş, sub egida Colegiului Medicilor din România, organizează la Târgu Mureş, în perioada 24-26 martie, prima Conferinţă Naţională de Patologie Pleurală.
Vasile Astărăstoae: Suntem pe ultimul loc în UE la numărul de medici la mia de locuitori (interviu) Preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), Vasile Astărăstoae, a vorbit, într-un interviu acordat AGERPRES pe 22 septembrie, despre finanţarea sistemului de sănătate, despre numirile la conducerea spitalelor, dar şi despre migraţia medicilor peste hotare.