Cele mai citite
 


Iaşi: Medici, asistenţi şi brancardieri, dispuşi să renunţe la concediu pentru a ajuta sinistraţii
sâmbătă, 3 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi medici, şapte asistenţi medicali şi patru brancardieri şi-au manifestat disponibilitatea de a renunţa la concediul de odihnă pentru a ajuta sinistraţii din judeţul Neamţ.
Lista celor care vor să plece în zona inundată din judeţul Neamţ, pentru a-i ajuta pe sinstraţi, cuprinde deja doi medici, şapte asistenţi medicali şi patru brancardieri, printre care şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi.
Cei 13 intră în această perioadă în concediu de odihnă şi sunt dispuşi să renunţe la el pentru a-şi ajuta semenii.
''Nu mai avem de unde dona 25% din salariile deja diminuate dar sperăm că munca noastră să fie cuantificată în vieţi salvate. Mai mult, vom lua cu noi o parte dintre materialele sanitare care reprezintă donaţiile pe care le-am primit de-a lungul timpului pentru CIRTITA (Centrul Integrat Regional pentru Tratarea Intoxicaţiilor Traumatismelor şi Arsurilor -n.r)'', a spus dr. Ciuhodaru.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.
Iaşi: Interlopul nemţean a trecut cu bine de primele operaţii Iaşi, 17 feb/Agerpres/ - O echipă de 15 medici şi asistenţi medicali ieşeni au petrecut peste şapte ore în blocul operator pentru a-i trata cele zece fracturi suferite de Dumitru Ioan Mironescu, victima unei agresiuni în Bacău.
Iaşi: 800 de specialişti în urgenţe medicale, pregătiţi prin intermediul programelor europene Peste 800 de specialişti în domeniul urgenţelor medicale vor fi pregătiţi prin intermediul unui program european, în cadrul proiectului ''Formarea profesională în domeniul urgenţei medicale şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru personalul din sectorul sănătăţii''.
Iaşi: Asigurări de răspundere civilă profesională pentru asistenţi medicali şi moaşe între 2.000 şi 10.000 de euro Asistenţii medicali şi moaşele vor încheia contracte de asigurare pentru răspundere civilă profesională între 2.000 şi 10.000 de euro pentru anul 2011, susţin reprezentanţii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Iaşi: Viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt, susţine primarul municipiului Primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt.