Cele mai citite
 


Teleorman: Crucea Roşie strânge ajutoare pentru sinistraţi
sâmbătă, 3 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Teleorman a demarat vineri, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Teleorman, o campanie umanitară pentru colectarea de ajutoare destinate victimelor inundaţiilor.
Se pot face donaţii de alimente greu perisabile, conserve şi produse de igienă la sediul din Alexandria al Crucii Roşii Teleorman, dar şi la primăriile din judeţ.
În această campanie umanitară nu se prevede strângerea de obiecte de îmbrăcăminte şi de încălţăminte.
De asemenea, la BCR Alexandria a fost deschis pentru donaţii în bani contul R040RNCB0245036735700001.
Prefectul Teodor Niţulescu a făcut vineri un apel public către cetăţenii şi agenţii economici din Teleorman, îndemnându-i să contribuie, 'în spiritul tradiţional al solidarităţii româneşti', pentru a alina suferinţa celor ce au nevoie de ajutor ca urmare a efectelor dezastruoase ale revărsării apelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Campanie umanitară a Instituţiei Prefectului şi Crucii Roşii, pentru persoanele nevoiaşe Instituţia Prefectului şi filiala judeţeană a Crucii Roşii Sălaj au demarat o campania umanitară ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate materială şi vulnerabilitate socială.
Crucea Roşie Română lansează campania ''Apel pentru victimele inudaţiilor'' Bucureşti, 30 iun /Agerpres/ - Crucea Roşie Română a lansat, miercuri, campania umanitară ''Apel pentru victimele inundaţiilor'', prin intermediul căreia persoanele care vor să contribuie cu bani, pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro.
DOCUMENTAR: Ziua Crucii Roşii Române, 140 de ani de activitate umanitară Societatea de Cruce Roşie din România s-a înfiinţat şi a primit recunoaşterea Comitetului Internaţional al Crucii Roşii la 4 iulie 1876, la doi ani după aderarea ţării noastre la Prima Convenţie de la Geneva ''pentru ameliorarea situaţiei răniţilor şi bolnavilor din forţele armate în campanie''.
Crucea Roşie lansează un apel umanitar pentru sinistraţii din Serbia şi Bosnia-Herţegovina Crucea Roşie Română a lansat luni un apel umanitar de urgenţă pentru persoanele afectate de inundaţiile din Serbia şi Bosnia-Herţegovina.
Bacău: Campanie umanitară "Caravana de Crăciun", demarată de filiala Crucii Roşii Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Bacău a demarat, luni, campania umanitară "Caravana de Crăciun".
Galaţi: Voluntarii de la Crucea Roşie distribuie ajutoare în comuna Costache Negri Voluntarii de la filiala din Galaţi a Asociaţiei Crucea Roşie distribuie, marţi, ajutoare localnicilor din comuna Costache Negri unde apa a inundat 28 de case, 100 de curţi şi 59 de anexe.