Cele mai citite
 


A crescut numărul pensionarilor pe caz de boală
marţi, 7 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Vaslui, 7 aprilie /Agerpres/ - Numărul persoanelor pensionate pe caz de boală a crescut, la nivelul judeţului Vaslui, cu peste 20% faţă de perioada similară a anului trecut, transmite corespondentul AGERPRES.

Potrivit purătorului de cuvânt al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Vaslui, Petronela Jalbă, în primele două luni ale anului 2008, au fost pensionaţi 200 vasluieni, în timp ce în primele două luni ale acestui an, au solicitat pensie de invaliditate 247 de vasluieni. ''De la an la an, numărul pensionarilor de invaliditate creşte semnificativ. În judeţ sunt în plată 15.733 pensionari de invaliditate, din cei 80.185 pensionari de stat'', a declarat, luni, Petronela Jalbă.

Cabinetul de Expertiză Medicală din cadrul Ambulatoriului de Specialitate Vaslui are un singur medic, care face faţă cu greu numărului din ce în ce mai mare a celor care pensionarea. AGERPRES /(Loredana Ciobanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: IPJ obligat de instanţă să achite o datorie Spitalului de Urgenţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a fost obligat de Tribunalul Vaslui printr-o sentinţă definitivă să plătească suma de 600.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, bani care reprezintă serviciile de expertiză medicală efectuate în perioada 1 ianuarie 2009-30 martie 2010.
Vaslui: Peste 300 de pensionari aşteaptă bilete de tratament de la CJP Peste 300 de pensionari din judeţul Vaslui, care au depus cereri la Casa Judeţeană de Pensii pentru a obţine un bilet de tratament în staţiunile balneare din ţară, au fost trecuţi pe listele de aşteptare.
Vaslui: Sute de pensionari solicită împrumuturi ca să-şi cumpere medicamente În ultima lună, sute de persoane vârstnice din judeţul Vaslui au solicitat împrumuturi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor.
Vaslui: O femeie a stat cu cadavrul soţului în casă două săptămâni O femeie din municipiul Vaslui, în vârstă de 72 de ani, a stat aproape două săptămâni cu cadavrul soţului în casă.
Trei medici de la Serviciul de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Brăila, reţinuţi Şefa Serviciului de Expertiză Medicală şi Recuperare a Capacităţii de Muncă Brăila, Ana Boală, şi alţi doi medici ai aceleiaşi instituţii au fost reţinuţi de procurorii anticorupţie, fiind urmăriţi penal pentru luare de mită, a anunţat miercuri DNA.
Timiş: Medic de la Cabinetul de Expertiză Medicală, trimis în judecată pentru luare de mită în formă continuă O doctoriţă de la Cabinetul de Expertiză Medicală a Capacităţii de Muncă din Lugoj a fost trimisă în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru luare de mită în formă continuată.