Cele mai citite
 


Cluj: Campanie de ajutorare a sinistraţilor din Moldova
sâmbătă, 3 iulie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Prefectura Cluj şi Primăria Cluj-Napoca, împreună cu medicii de la Crucea Roşie, demarează sâmbătă o campanie umanitară pentru sinistraţii din Moldova.
Clujenii pot dona bani, alimente sau materiale de construcţii la sediile primăriilor de cartier sau la cele din localităţile lor.
Potrivit viceprimarului Radu Moisin, ajutoarele vor fi transportate de autorităţile clujene până în zonele afectate de inundaţii.
'Lansăm o campanie pentru ajutorare a sinistraţilor din Moldova intitulată ?Clujenii aproape de sinistraţi', prin intermediul căreia vom colecta alimente, bani, îmbrăcăminte şi încălţăminte, mobilier, aparatură electrocasnică, precum şi materiale de construcţii', a declarat vineri Moisin.
El le-a cerut clujenilor să doneze alimente cu termen de valabilitate cât mai mare, pentru ca acestea să nu ajungă stricate la destinaţie.
Ajutoarele pot fi donate până miercuri, între orele 11 şi 19, la sediile primăriilor de cartier, la cantina Primăriei sau în pieţele Mercur şi Unirii.
Crucea Roşie Cluj a deschis un cont în lei la BCR Cluj.
Notare
Comentarii
de rudolf
Bolnav de cancer la 24 de ani

Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR :
RO36RNCB0231088855520001 (lei). Vă rog ajutaţi-mă! dacă nu, pot să mor!
E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495 Vă mulţu mesc anticipat. Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor??? Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. 0757205495

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Campanie umanitară a Instituţiei Prefectului şi Crucii Roşii, pentru persoanele nevoiaşe Instituţia Prefectului şi filiala judeţeană a Crucii Roşii Sălaj au demarat o campania umanitară ce are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate materială şi vulnerabilitate socială.
Teleorman: Crucea Roşie strânge ajutoare pentru sinistraţi Crucea Roşie Teleorman a demarat vineri, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Teleorman, o campanie umanitară pentru colectarea de ajutoare destinate victimelor inundaţiilor.
Campanie umanitară demarată în sectorul 4 pentru sinistraţii din judeţele afectate de inundaţii O campanie umanitară, intitulată ''Din suflet, pentru suflet, ajută-ţi semenii'', care vine în sprijinul sinistraţilor din judeţele afectate de inundaţii, va fi demarată, începând de luni, la iniţiativa primarului sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Bacău: Direcţia Regională de Poştă a iniţiat o campanie umanitară pentru copii diabetici Direcţia Regională de Poştă Bacău a iniţiat joi o campanie umanitară de sprijinire a copiilor bolnavi de diabet, prin strângerea de fonduri necesare organizării 'Taberei naţionale pentru copii şi tineri diabetici'.
Iaşi: Campanie umanitară pentru patru copii abandonaţi în sediul primăriei din Podu Iloaei Autorităţile locale şi conducerea Spitalului de Boli Infecţioase Sfânta Parascheva din Iaşi au demarat o campanie umanitară pentru patru copiii din judeţ care au fost abandonaţi chiar în sediul primăriei din oraşul Podu Iloaei.