Cele mai citite
 


Vâlcea: Toate unităţile sanitare din judeţ au fost preluate de administraţia locală
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Râmnicu Vâlcea, 2 iul /Agerpres/ - Ultima unitate sanitară din judeţul Vâlcea - Spitalul municipal Drăgăşani - a fost preluată de administraţia locală, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Luminiţa Apostolescu.
'Chiar azi s-a semnat procesul de predare/primire dintre noi şi primarul municipiului Drăgăşani, Cristian Nedelcu. Spitalul municipal nu are datorii, este un spital foarte important, are 256 de paturi, deserveşte aproape 80.000 de locuitori însemnând toate localităţile din sudul judeţului Vâlcea, nu doar municipiul Drăgăşani', a precizat dr. Apostolescu.
Cu acest ultim proces-verbal preluarea unităţilor sanitare din judeţul Vâlcea de către administraţia locală s-a încheiat.
Spitalul orăşenesc din Brezoi cel care deserveşte nordul judeţului a fost primul preluat, au urmat Spitalul orăşenesc din Horezu, partea vestică a Vâlcii, Spitalul din Bălceşti, partea de sud-vest a judeţului.
În şedinţa de joi a Consiliului Judeţean (CJ), alte patru unităţi sanitare - Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie, Spitalul Pneumo -Ftiziologie Mihăeşti, Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti - au primit vot unanim pentru a fi preluate de CJ. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: CJ a aprobat preluarea a patru spitale din judeţ Râmnicu Vâlcea, 30 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat, în şedinţa de miercuri, cu unanimitate de voturi, preluarea a patru unităţi sanitare: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstetrică - Ginecologie, Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti...
Vâlcea: Demersuri ale Spitalului din Horezu pentru înfiinţarea unei secţii de primiri urgenţe Reprezentanţii Spitalului orăşenesc Horezu, al treilea ca mărime din judeţul Vâlcea, au depus documentaţia la Ministerul Sănătăţii pentru a înfiinţa un Compartiment de primiri urgenţe în cadrul unităţii sanitare, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul DSP, dr. Maria Murăruş.
Vâlcea: Spitalul de Urgenţă şi Maternitatea au fost preluate de către CJ Vâlcea Protocolul de preluare de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a Spitalului de Urgenţă şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Râmnic a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ, Ion Câlea şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Luminiţa Apostolescu, în prezenţa ministrului secretar de stat...
Vâlcea: Datoriile a două spitale împiedică preluarea lor de către Consiliul Judeţean Plata datoriilor a două spitale vâlcene a constituit tema disputei de miercuri din cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural, Consiliul Judeţean Vâlcea nedorind să preia unităţile sanitare fără o discuţie cu Ministrul Sănătăţii.
Vâlcea: Mai multe puncte de prim ajutor în judeţ, inclusiv în staţiunile balneologice Toate cele patru staţiuni balneologice din judeţul Vâlcea beneficiază de puncte de prim ajutor în contextul temperaturilor caniculare din judeţ, la care se adaugă punctele din Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu.
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).