Cele mai citite
 


Giurgiu: Şase elevi au susţinut Bacalaureatul în spital
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Giurgiu, 2 iul /Agerpres/ - Şase absolvenţi de liceu din judeţul Giurgiu au susţinut examenul de Bacalaureat în condiţii speciale, internaţi în spital, iar 14 au pierdut posibilitatea de a absolvi în această sesiune, deoarece nu s-au prezentat la probe.
'Pentru şase copii cu situaţii speciale şi care şi-au manifestat dorinţa de a susţine examenul de Bacalaureat, comisiile de examinare şi supraveghere s-au deplasat la spitalele unde aceştia sunt internaţi, pentru ca elevii să susţină probele examenului de Bacalaureat', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Georgeta Stănescu.
În judeţul Giurgiu au fost înscrişi în această sesiune a Bacalaureatului 1.529 de elevi, dintre care trei au fost eliminaţi la primele două probe, pentru tentativă de copiere, iar 14 au pierdut posibilitatea de absolvi în această sesiune pentru că au absentat.
Rezultatele examenului de Bacalaureat vor fi afişate duminică după-amiază, când vor putea fi înaintate şi eventualele contestaţii. AGERPRES/(Camelia Bigan)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Rezultatele slabe la Bacalaureat obligă universităţile să organizeze o sesiune de admitere suplimentară Rezultatele la examenul de Bacalaureat din această sesiune obligă universităţile din Timişoara să organizeze o a doua sesiune de admitere, în toamnă.
Hunedoara: Meditaţii pentru Bacalaureat oferite gratuit de Crucea Roşie Deva Absolvenţii de liceu din judeţul Hunedoara pot lua parte la un program de meditaţii gratuite pentru Bacalaureat, oferit de Crucea Roşie filiala Deva, scopul principal al proiectului - ce va începe pe 2 martie - fiind acela de a-i ajuta pe elevii din familiile nevoiaşe să se pregătească în condiţii bune...
Giurgiu: Detectorul de minciuni, principala atracţie pentru elevii care au participat la Ziua Porţilor Deschise la IPJ Detectorul de minciuni din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu a fost atracţia principală pentru elevii care au trecut marţi pragul instituţiei cu ocazia Zilei Porţilor Deschise, eveniment organizat cu prilejul Zilei Poliţiei Române.
Pregătire academică și burse pentru liceenii și absolvenții de liceu romi pasionați de medicină Programul de Dezvoltare Personală Profesioniști romi în domeniul medical lansează la 1 octombrie 2012 cea de-a patra sesiune de înscrieri în cadrul programului de TUTORAT ȘI BURSE adresat liceenilor și absolvenților de liceu romi care își doresc ca în 2013 să susțină examenul de admitere în cadrul unei...
Giurgiu: O tânără care a consumat etnobotanice a devenit voluntar de poliţie O tânără de 18 ani, care a avut o tentativă de sinucidere pe fondul consumului de etnobotanice, a renunţat la droguri cu sprijinul poliţiştilor giurgiuveni, iar acum a devenit voluntar al Serviciului de Combatere a Infracţionalităţii din IPJ Giurgiu şi îşi doreşte o carieră în poliţie.
Giurgiu: Un elev de liceu a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia împreună cu mama lui Un tânăr în vârstă de 17 ani de zile din municipiul Giurgiu a fost găsit spânzurat în apartamentul în care locuia împreună cu mama lui. Tânărul a lăsat un bilet de adio, în care spunea că se temea de greutăţile vieţii.