Cele mai citite
 


Ialomiţa: Spitalul din Feteşti, primul din judeţ preluat de administraţia locală
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Slobozia, 2 iul /Agerpres/ - Administraţia locală din municipiul Feteşti este prima din judeţul Ialomiţa care a semnat protocolul de predare-preluare a spitalului din localitate.
Primarul municipiului Feteşti, Gheorghe Catrinoiu, a declarat, vineri, că descentralizarea este necesară, numai că municipalitatea nu are puterea financiară pentru a asigura atât finalizarea investiţiilor, cât şi sprijinirea activităţii desfăşurate în cadrul Spitalului municipal Feteşti.
Acesta a adăugat, însă, că ministrul Sănătăţii, Attila Czeke, a asigurat administraţia locală că va primi sprijinul necesar din partea ministerului pe care îl conduce.
'Finalizarea noii locaţii a spitalului municipal va asigura o altă percepţie în ceea ce priveşte actul medical, în special din partea pacienţilor, dar şi din partea cadrelor medicale ce activează în cadrul unităţii', a mai spus edilul Feteştiului.
Odată cu semnarea protocolului s-a efectuat predarea, respectiv primirea, ansamblului de atribuţii şi competenţe exercitate de Ministerul Sănătăţii către autorităţile administraţiei publice locale, în baza prevederilor legale în vigoare.
La evenimentul care a avut loc vineri, în prezenţa primarului municipiului Feteşti, Gheorghe Catrinoiu, a unui reprezentant de la Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa şi a managerului Spitalului municipal Feteşti, Stelian Barcari, au participat şi subprefectul judeţului Ialomiţa, Gigi Petre, consilieri locali, comisia de preluare şi şefi ai unor servicii din cadrul administraţiei locale. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bănicioiu, la DNA: Am fost citat ca martor în legătură cu un dosar al Spitalului judeţean din Ialomiţa; nu am nicio legătură Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat miercuri că a fost audiat ca martor în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, susţinând la ieşirea din sediul DNA că nu are nicio legătură cu acest dosar.
Bănicioiu, la Slobozia: Încurajez investiţiile în sistemul medical Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a felicitat joi autorităţile locale din judeţul Ialomiţa pentru investiţiile alocate pentru reabilitarea şi consolidarea infrastructurii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.
Ialomiţa: Circa 150 de persoane au protestat neautorizat la Slobozia Aproximativ 150 de persoane au protestat sâmbătă, timp de peste două ore, în faţa sediului Prefecturii Ialomiţa, în semn de nemulţumire faţă de demisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar de stat, dar şi împotriva preşedintelui Băsescu şi a actualei guvernări.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, preluat de CJ Ialomiţa Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia a fost preluat, vineri, de Consiliul Judeţean (CJ) Ialomiţa, prin semnarea unui protocol de predare-primire între Direcţia de Sănătate Publică şi autoritatea judeţeană.
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Ialomiţa: Membrii USL s-au alăturat protestatarilor, la Slobozia Aproximativ 400 de persoane au manifestat din nou, luni seară, în a treia zi de proteste la Slobozia, împotriva Guvernului şi a preşedintelui ţării, printre manifestanţi aflându-se şi lideri ai organizaţiilor judeţene ale PSD şi PNL, pensionari, revoluţionari, funcţionari publici, reprezentanţi ai s...