Cele mai citite
 


Botoşani: Preşedintele Băsescu spune că se vor lua bani de la Sănătate şi Educaţie pentru sprijinirea sinistraţilor
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Botoşani, 2 iul /Agerpres/ - Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, la Dorohoi, că populaţia din zonele sinistrate va primi sprijin financiar pentru refacerea infrastructurii şi a caselor prin alocarea din fonduri de la Sănătate şi Educaţie.
'Vom lua bani de la bugetul de stat, se taie de la educaţie, sănătate, ca să se dea la oameni', a declarat Traian Băsescu.
Şeful statului, care a vizitat, vineri, zonele afectate de inundaţii de la Dorohoi, din judeţul Botoşani, le-a solicitat tuturor oamenilor să-şi asigure locuinţele, astfel încât statul să nu fie determinat în fiecare an să finanţeze reconstrucţia de case ca urmare a inundaţiilor.
'Este evident că lucrurile se repetă (n.r. - inundaţiile) şi ce e esenţial este să avem casele asigurate. Aşa cum asigurăm maşinile să avem şi casele asigurate. Bugetul de stat nu poate fi un plătitor anual de construcţii de case noi pentru că unele s-au dărâmat sau au fost afectate de ape', a spus Traian Băsescu, după ce a vizitat două cartiere din municipiul Dorohoi afectate de inundaţiile din cursul acestei săptămâni. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Băsescu: România riscă să reintre într-o perioadă de criză economică Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că în România există bariere în ceea ce priveşte relansarea economică şi că există riscul ca ţara noastră să reintre într-o perioadă de criză în contextul în care Guvernul a utilizat mai puţini bani pentru investiţii din bugetul de stat, îndreptându-i către...
Traian Băsescu: Rateurile de diagnostic ale medicilor, efect şi al sistemului de Educaţie Preşedintele Traian Băsescu a apreciat, luni, că una dintre cauzele ratei mari de greşeli în diagnosticul pronunţat de medici este sistemul de educaţie neperformant.
Decrete semnate de preşedintele Traian Băsescu Bucureşti, 20 oct /Agerpres/ - Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri următoarele decrete:
Traian Băsescu despre justiţie: Aici, probabil că avem şi noi o pasiune să ne autoflagelăm Preşedintele Traian Băsescu susţine că nu poate fi conceput un stat modern fără o justiţie eficientă şi că în ceea ce priveşte acest domeniu, avem şi 'o pasiune să ne autoflagelăm'.
PSD: Traian Băsescu şi-a propus să distrugă sistemul de sănătate românesc Departamentul de Sănătate al Partidului Social Democrat (PSD) îşi manifestă îngrijorarea faţă de demersul preşedintelui Traian Băsescu de reformare a sistemului de sănătate, acuzând că, de fiecare dată când şeful statului ''a pus ochii pe un sistem din această ţară, sub pretextul restructurării şi reformării...
Preşedintele Traian Băsescu: Sper ca în toamnă Guvernul să înainteze Parlamentului noua lege a Sănătăţii Preşedintele Traian Băsescu speră ca noua lege a Sănătăţii să fie adoptată până la sfârşitul anului, în contextul în care Guvernul ar înainta Parlamentului, în această toamnă, proiectul de act normativ. Potrivit şefului statului, problema din sistemul de sănătate nu poate fi soluţionată dacă va fi "...