Cele mai citite
 


Asociaţia Magistraţilor, alături de Crucea Roşie pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor
vineri, 2 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 2 iul /Agerpres/ - Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) se alătură Crucii Roşii Române în campania 'Apel pentru victimele inundaţiilor' de ajutorare a sinistraţilor.
Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, luni, 5 iulie, trei camioane încărcate cu alimente, apă, materiale de strictă necesitate şi pachete cu produse de igienă vor pleca, începând cu ora 9,00, din faţa hipermarketului Carrefour Suceava, sub coordonarea preşedintelui AMR, Mona Maria Pivniceru, spre zonele inundate din Doljeşti (Neamţ), Dorohoi (Botoşani) şi Suceviţa (Suceava).
Pachetele vor fi distribuite familiilor evacuate de judecătorii Asociaţiei Magistraţilor din fiecare judeţ, împreună cu voluntarii Crucii Roşii.
Începând din 30 iunie, persoanele care vor să vină în ajutorul victimelor inundaţiilor pot face donaţii în bani, online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române - www.crucearosie.ro - sau pot face donaţii în conturile special deschise de Crucea Roşie Română la BRD - Agenţia Piaţa Romană (cont lei RO36BRDE410SV51618614100, cont euro RO71BRDE410SV51618884100).
De asemenea, se pot face donaţii de alimente greu perisabile prin intermediul Băncii de Alimente a Crucii Roşii în toate magazinele din reţelele: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro. Alimentele de bază sunt: mălai, făină, zahăr, orez, paste făinoase, conserve de carne, conserve de peşte, apă. Acestea vor fi distribuite de voluntarii Crucii Roşii în toate zonele afectate de inundaţii din ţară.
Sumele colectate în cadrul campaniei umanitare vor fi folosite pentru achiziţionarea de alimente, apă, pături, produse de igienă necesare persoanelor afectate de inundaţii şi asistarea acestora pe termen mediu. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate, care nu îşi pot procura singure hrana, anunţă organizaţia într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.
Crucea Roşie Română lansează campania ''Apel pentru victimele inudaţiilor'' Bucureşti, 30 iun /Agerpres/ - Crucea Roşie Română a lansat, miercuri, campania umanitară ''Apel pentru victimele inundaţiilor'', prin intermediul căreia persoanele care vor să contribuie cu bani, pot face donaţii online pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro.
Crucea Roşie lansează "Apel pentru persoanele izolate în zăpadă" Crucea Roşie Română a venit în sprijinul persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare în judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Giurgiu, Dâmboviţa, Botoşani, Bacău, Iaşi, Arad, Brăila, Neamţ şi Ilfov, cu apă, alimente de bază şi paturi, se arată într-un comunicat de...
Crucea Roşie a intervenit cu ajutoare în judeţele afectate de inundaţii Bucureşti, 29 iun /Agerpres/ - Crucea Roşie Română a intervenit de urgenţă cu ajutoare umanitare de primă necesitate, din depozitele proprii sau primite ca donaţii de la companii private în judeţele afectate de inundaţii Arad, Alba, Cluj, Brăila, Botoşani, Tulcea şi Suceava.
Peste 15.800 de familii nevoiaşe, ajutate prin proiectul 'Banca de Alimente' Peste 15.000 de familii nevoiaşe au fost sprijinite în perioada aprilie - octombrie 2012 cu alimente de bază în urma unei campanii a Crucii Roşii Române.
Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de ninsoare peste 12 tone alimente Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de căderile masive de zăpadă peste 12 tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.