Cele mai citite
 


Iaşi: Nonagenar ajuns la spital din cauza meciului de fotbal Germania-Argentina
duminică, 4 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iaşi, 4 iul /Agerpres/ - Un nonagenar a fost adus la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce s-a lovit în urma euforiei provocate de meciul Germania-Argentina de la campionatul mondial de fotbal.
Bărbatul, în vârstă de 94 de ani, susţine că s-a ridicat brusc şi a alunecat între fotolii. În urma căderii, nonagenarul s-a ales cu mai multe traumatisme.
'Pacientul este în curs de evaluare clinică, imagistică şi biologică a traumatismelor multiple cranio-cerebrale, toraco-abdominal şi de şold', a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
La spital, bătrânul i-a întrebat pe medici dacă există posibilitatea, în eventualitatea internării, să urmărească semifinala campionatului mondial de fotbal la televizor în salon.
'A fost extrem de dezamăgit de condiţiile asigurate într-un spital pavilionar în care de 16 ani nu s-a investit nimic şi s-a întrebat, ca atâţia alţii, de ce noua clădire stă nefolosită', a spus dr. Tudor Ciuhodaru. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Cinci intoxicări cu etnobotanice, printre care şi o gravidă, în ultimele 12 ore Un număr de cinci personae au ajuns în ultimele 12 ore la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce s-au intoxicat cu plante etnobotanice, printre acestea fiind şi o gravidă în luna a şaptea.
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Intoxicaţi cu monoxidul emanat de aragaze Un număr de patru persoane au ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce au utilizat multe ore aragazele pentru a-şi încălzi apartamentele.
Iaşi: Şi-a făcut viaţa scrum din cauza unei ţigări Un bărbat din oraşul Târgu Frumos a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce a adormit cu ţigara aprinsă.
Iaşi: Un bucureştean a degerat în drum spre Ierbiceni Un bucureştean a ajuns, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit degerături grave şi a îngheţat în drum spre localitatea Ierbiceni.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...