Cele mai citite
 


Argeş: Bărbat atacat de urs, internat în stare gravă
marţi, 6 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 65 de ani, din comuna argeşeană Cicăneşti, a fost grav rănit de un urs care l-a atacat duminică într-o pădure de la marginea localităţii, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor de recuperare.
Potrivit unor martori, bărbatul a fost atacat de urs în timp ce se afla la cules de ciuperci. Strigătele lui de ajutor au fost auzite de alţi săteni, care l-au găsit plin de sânge şi au sunat la 112.
Rănitul, care avea numeroase leziuni la cap şi torace şi pierduse mult sânge, a fost transportat iniţial la spitalul din Curtea de Argeş, unde a fost stabilizat, fiind apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Potrivit medicilor care l-au operat, pacientul a fost internat în secţia de terapie intensivă, prognosticul în cazul său fiind rezervat.
Acesta este al doilea atac caz de acest gen înregistrat de la începutul verii în zona de nord-vest a judeţului Argeş. Un bărbat de 44 de ani, din comuna argeşeană Şuici, a fost atacat de un urs pe 1 iunie, în timp ce culegea ciuperci într-o pădure din apropierea localităţii, dar a reuşit să scape din ghearele animalului fără răni foarte grave.
Alte trei atacuri ale urşilor, soldate cu un mort şi trei răniţi, s-au înregistrat în vara anului trecut în zona montană a judeţului Argeş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Doar unul dintre cei doi pădurari atacaţi de urs va fi internat Doar unul dintre cei doi pădurari atacaţi de un urs, vineri, într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Corbeni, va fi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, cel de-al doilea, care a suferit leziuni superficiale, neavând nevoie de spitalizare.
Argeş: În spitalele din judeţ sunt internaţi 42 de copii cu forme uşoare şi medii ale bolii diareice În spitalele din Argeş sunt internaţi 42 de copii cu forme uşoare şi medii ale bolii diareice, niciun pacient cu complicaţii ale bolii nefiind transferat în ultimele şase zile la unităţi medicale din Bucureşti, au anunţat miercuri reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Două femei intoxicate cu monoxid de carbon Două femei din oraşul Ştefăneşti, mamă şi fiică, au fost găsite inconştiente în casă în urma intoxicării cu monoxid de carbon, fiind internate în stare gravă, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.
UPDATE Argeş: Trei morţi şi şapte răniţi în accidentul de microbuz de pe DN 7C Trei oameni au murit şi şapte au fost răniţi, duminică, în urma unui accident produs pe DN 7C, în localitatea argeşeană Băiculeşti, în care a fost implicat un microbuz de transport persoane.
Argeş: Pădurarul atacat de urs este în stare stabilă deşi a fost muşcat de mai multe ori Pădurarul atacat de un urs, vineri, într-o pădure de lângă localitatea argeşeană Corbeni, a fost muşcat de mai multe ori, însă starea lui este stabilă.