Cele mai citite
 


Mihai Chiţac s-a prezentat la Penitenciarul Spital Jilava
luni, 5 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 5 iul /Agerpres/ - Fostul general Mihai Chiţac s-a prezentat, duminică seară, la Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava, din întreruperea executării pedepsei, a informat ofiţerul de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Johanna Popescu.
Directorul Penitenciarului Spital Bucureşti-Jilava, Mihai Apăvăloaei, a precizat că Mihai Chiţac nu s-a operat la inimă, dar a suferit, duminică, un puseu hipertensiv, însă în prezent starea sănătăţii sale este ameliorată.
Mihai Chiţac a părăsit, pe 5 mai, Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava, după ce Curtea Militară de Apel Bucureşti i-a admis cererea de întrerupere a executării pedepsei, pe o perioadă de 60 de zile, pentru a se opera la inimă.
La termenul din 5 mai al procesului, Institutul Naţional de Medicină Legală a trimis o adresă în care se arăta că Mihai Chiţac nu poate fi operat la inimă sub pază. De asemenea, rudele acestuia au depus un document conform căruia fostul general era programat pentru internare în vederea unei intervenţii pe cord.
Completul de nouă judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a decis, pe 15 octombrie 2008, condamnarea la 15 ani de închisoare şi degradare militară a generalilor în rezervă Victor Atanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac, în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, pentru omor deosebit de grav. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: În fostul sediu al Institutului de Medicină Legală vor locui angajaţi ai CJ şi ai Spitalului Judeţean Angajaţi ai Consiliului Judeţean şi ai Spitalului Judeţean Timişoara vor locui în fostul sediu al Institutului de Medicină Legală Timişoara, după ce clădirea a fost preluată de administraţia judeţeană şi au fost amenajate 40 de apartamente.
Vladimir Beliş: Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi Medicina legală este atipică faţă de alte specialităţi medicale, a afirmat duminică profesorul dr Vladimir Beliş, arătând că niciunui tânăr care intră la medicină nu îi vine în minte ''în acel moment că poate deveni doctor legist''.
Mureş: Primul transplant de cord din România la un copil de trei ani, la IBCvT O echipă de medici de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IBCvT) Târgu Mureş a realizat, în premieră naţională, un transplant de cord la un copil de trei ani.
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
Transplantul de cord la primul pacient român cu implant de inimă artificială, finalizat cu succes la Târgu Mureş Operaţia de transplantare a unui cord primului pacient român care a avut implantat un dispozitiv de reglare a debitului cardiac a decurs normal, intervenţia durând aproximativ cinci ore, a declarat joi şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi...
Proiect: Ministerul Sănătăţii propune restructurarea sistemul naţional de medicină legală şi al celui de transfuzie sanguină Ministerul Sănătăţii propune ca Sistemul naţional de transfuzie sanguină să aibă în structura sa un institut naţional, şapte centre regionale şi 34 de centre judeţene, iar Sistemul naţional de medicină legală să cuprindă Institutul Naţional de Medicină Legală ''Mina Minovici'' şi cinci institute regionale...