Cele mai citite
 


Primul congres transfrontalier de medicină dentară
marţi, 7 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Iaşi, 7 aprilie /Agerpres/ - Primul Congres Internaţional intitulat "Zilele Medicinei Dentare Iaşi – Chişinău" 2009, va fi organizat în perioada 1-4 aprilie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa din Iaşi.

Congresul, un important eveniment academic al anului pentru stomatologia românească şi un reper pentru specialiştii în domeniu din străinătate, va reuni elite din stomatologia românească şi internaţională.

Prof. univ. dr. Norina Forna, decanul Facultăţii de Stomatologie, afirmă că printre invitaţii de onoare ai manifestării sunt ambasadorii Academiei Naţionale de Chirurgie dento-alveolară franceză Pierre Laforgue, Marysette Folliguet, Michel Jourde şi Philipe Pirnay.

"Manifestarea este primul Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie, organizat sub egida Confederaţiei Decanilor de Expresie Total sau parţial franceză, cu participarea extraordinară a ambasadorilor Academiei Naţionale de Chirurgie Dento-alveolare Franceze, în acelaşi timp este şi primul congres transfrontalier Iaşi-Chişinău", a declarat prof. univ. dr. Norina Forna.

Tematica ştiinţifică a congresului de anul acesta este "Medicina dentară de la clasic la modern", iar programul manifestării cuprinde, pe lângă conferinţe ştiinţifice, şi demonstraţii practice de tip "hands on". AGERPRES/(Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Participare reprezentativă la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste două sute de specialişti în medicină dentară din întreaga lume se află, în perioada 21-23 martie, la Iaşi, pentru a lua parte la cel de-al V-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie.
Iaşi: Congres Internaţional de Medicină Dentară Câteva sute de medici dentişti s-au reunit, luni, la Iaşi, pentru a lua parte la Congresul Internaţional consacrat celei de-a 15-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr.T.Popa'' din Iaşi.
Iaşi: Nume de marcă vor sosi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei...
Congres Internaţional de medicină dentară, săptămâna viitoare, la Iaşi Iaşi, 25 apr/Agerpres/ - Cea de-a doua ediţie a Congresului Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie se va defăşura în perioada 27 aprilie - 1 mai, la Iaşi, sub auspiciile celei de-a XIV-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară din acest oraş.
Nume de marcă vor sosi la Iaşi la al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie Peste 300 de specialişti din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Iaşi pentru a participa, în perioada 18-21 aprilie, la manifestările ştiinţifice organizate cu prilejul celei de-a XVI-a ediţii a Zilelor Facultăţii de Medicină Dentară şi, respectiv, al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare...
Iaşi: Probleme actuale ale medicinei dentare şi tehnicile de ultimă oră, la al IV-lea Congres Internaţional al ADRE Specialişti din ţară şi străinătate vor discuta, începând de miercuri, despre probleme actuale ale medicinei dentare, soluţii inovative în terapia orală şi tehnici de ultimă generaţie în implantologia dentară, în cadrul celui de al IV-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie...