Cele mai citite
 


Vâlcea: Primarul din Horezu a schimbat conducerea spitalului după preluare
marţi, 6 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Orăşenesc din Horezu a fost schimbată, administraţia locală numind un alt manager general şi un director medical, imediat după preluare.
'Am considerat că trebuie adus un alt suflu spitalului din Horezu. Nu pot spune că am fost nemulţumit de directorul vechi, domnul doctor Onac Ovidiu, dar am avut o colaborare bună cu Constantin Popescu şi am mers pe alte criterii de evaluare. Am avut oricum o discuţie prealabilă cu vechea conducere imediat după preluare în care ne-am spus punctele de vedere şi am încheiat, spun eu civilizat, colaborarea', a declarat, luni, pentru AGERPRES, primarul din Horezu, Constantin Niţu.
Spitalul din Horezu este cel de-al doilea ca mărime din judeţul Vâlcea, el deserveşte nu mai puţin de 20 de localităţi aflate în partea vestică a judeţului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Medicul Dan Ponoran, noul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Medicul chirurg Dan Ponoran este începând de vineri noul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, el reuşind la concurs înaintea fostului manager Georgeta Sălişte.
Vâlcea: Toate unităţile sanitare din judeţ au fost preluate de administraţia locală Râmnicu Vâlcea, 2 iul /Agerpres/ - Ultima unitate sanitară din judeţul Vâlcea - Spitalul municipal Drăgăşani - a fost preluată de administraţia locală, a declarat vineri, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, dr. Luminiţa Apostolescu.
Vâlcea: Spitalul din Sineşti a fost salvat de la desfiinţare, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Câlea, a declarat vineri pentru AGERPRES, că a reuşit să convingă Ministerul Sănătăţii să nu desfiinţeze secţia externă a Spitalului din Horezu, cunoscut localnicilor din vestul judeţului ca Spitalul Sineşti.
Vâlcea: Demersuri ale Spitalului din Horezu pentru înfiinţarea unei secţii de primiri urgenţe Reprezentanţii Spitalului orăşenesc Horezu, al treilea ca mărime din judeţul Vâlcea, au depus documentaţia la Ministerul Sănătăţii pentru a înfiinţa un Compartiment de primiri urgenţe în cadrul unităţii sanitare, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul DSP, dr. Maria Murăruş.
Ministrul Sănătăţii a promis finanţare pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul din Horezu Spitalul orăşenesc din Horezu, al doilea ca mărime din judeţul Vâlcea, va primi, în acest an, şi restul de bani pentru finalizarea lucrărilor începute în 1993, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.
Vâlcea: Senatorul Emilian Frâncu solicită MS fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală a spitalului din Horezu Senatorul liberal Emilian Frâncu solicită Ministerul Sănătăţii fonduri pentru dotarea cu aparatură medicală de specialitate a spitalului orăşenesc inaugurat săptămâna trecută în oraşul Horezu.