Cele mai citite
 


Buzău: Un nou spital a trecut în subordinea autorităţilor locale
marţi, 6 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul orăşenesc Nehoiu a fost trecut în subordinea autorităţilor locale, fiind a patra unitate spitalicească descentralizată, a declarat luni pentru AGERPRES prefectul judeţului Buzău, Paul Beganu.
'Vom semna zile următoare protocolul de predare-primire a Spitalului din Nehoiu, este a patra unitate spitalicească după spitalele din Râmnicu Sărat, Vintilă-Vodă şi Pârscov, dar în această săptămână practic toate spitalele, cu excepţia celui judeţean de urgenţă, vor trece în subordinea autorităţilor locale', a spus Paul Beganu.
Potrivit sursei citate, şi Spitalul judeţean de Urgenţă ar putea trece până pe 10 iulie în subordinea Consiliului Judeţean.
'Aici avem o problemă, conducerea CJ refuză să preia prima unitate spitalicească din judeţ până nu se plătesc toate datoriile, dar cred că vom ajunge în această săptămână la consens', a mai spus prefectul judeţului Buzău.
Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău are datorii de peste 22 de milioane de lei, unele dintre acestea din 2007.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Coplata în principalele spitale din judeţ este de 7, 8 sau 10 lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a stabilit marţi ca valoarea coplăţii intrate în vigoare luni, 1 aprilie, să fie de 8 lei, iar la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, pacienţii vor achita la externare suma maximă stabilită prin contractul cadru, de 10 lei.
Buzău: Patru puncte deschise pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă În municipiul Buzău au fost deschise miercuri patru puncte de acordare a asistenţei medicale de urgenţă, iar în cele câteva zeci de farmacii din acest oraş dar şi din Râmnicu Sărat s-au constituit puncte de prim ajutor anticaniculă.
Buzău:Nereguli grave descoperite de pompieri la spitalele din judeţ Aproape 80 de deficienţe au fost descoperite de pompierii de la ISU în urma a 16 acţiuni de control desfăşurate luna acesta la cele şapte spitale şi secţii exterioare din judeţul Buzău.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Buzău:13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, internaţi la Spitalul municipal Râmnicu Sărat În urma triajului epidemiologic, efectuat miercuri la prânz de cadrele medicale de la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, 13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, comuna buzoiană Ziduri au fost internaţi cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară.
Buzău: Incendiu la Spitalul municipal Râmnicu Sărat Buzău, 20 mar /Agerpres/ - Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor în urma căruia bolnavii au fost evacuaţi a izbucnit duminică la Spitalul municipal Râmnicu Sărat.