Cele mai citite
 


Răniţii în accidentul aviatic de la Tuzla vor fi preluaţi de un elicopter SMURD
marţi, 6 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Răniţii în accidentul aviatic de la Tuzla vor fi preluaţi de un elicopter SMURD, pentru a fi aduşi la un spital din Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Mai multe persoane au murit şi trei au fost rănite după ce un avion de antrenament tip Antonov 2 a luat foc în momentul decolării, luni după-amiază, pe Aerodromul Tuzla.
Opt ambulanţe şi mai multe maşini de pompieri sunt la locul producerii accidentului aviatic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...
Raed Arafat: Constanţa, a şasea bază regională de salvare aeriană prin achiziţionarea unui elicopter SMURD Constanţa va deveni a şasea bază regională de salvare aeriană prin achiziţionarea şi utilizarea unui elicopter pentru intervenţii de urgenţă, a informat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Raed Arafat: Starea medicului supravieţuitor în accidentul aviatic de la Siutghiol este critică Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, care a sosit luni seara la locul prăbuşirii elicopterului SMURD, a declarat că starea doctoriţei supravieţuitoare este în continuare critică, dar în momentul în care va fi posibil, aceasta va fi transportată la un spital din Bucureşti...
SMURD Iaşi are din nou elicopter după şase ani Locuitorii din Iaşi şi din zona Moldovei care au probleme medicale grave vor ajunge mai uşor la medic cu ajutorul unui elicopter SMURD care a fost adus, duminică, la Iaşi, prilej cu care a fost inaugurat Punctul Aeromedical şi Dispeceratul Medical Integrat, ce funcţionează la sediul Inspectoratului pentru...
UPDATE Constanţa: Accident aviatic cu victime pe Aerodromul Tuzla Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, zece potrivit lucrătorilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, în urma accidentului aviatic petrecut, luni, pe Aerodromul Tuzla. Alte trei persoane sunt rănite, una dintre ele fiind în comă, şi au fost transportate la spitalul judeţean.
Iaşi: Elicopterul SMURD, funcţional Bolnavii din partea estică a ţării care locuiesc în zone mai puţin accesibile sau care necesită de urgenţă îngrijiri medicale vor ajunge la spital cu ajutorul noului elicopter SMURD, inaugurat la Iaşi, vineri, în prezenţa subsecretarului de stat Raed Arafat.