Cele mai citite
 


Satu Mare: Ministrul Elena Udrea a semnat contractul de finanţare pentru spitalul Negreşti Oaş
marţi, 6 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, luni, contractul de modernizare a ambulatoriului spitalului Negreşti Oaş, proiect cu finanţare europeană în valoare de 2,8 milioane lei.
Ministrul Elena Udrea s-a deplasat la Primăria din Negreşti Oaş, unde a semnat contractul de finanţare pentru obiectivul de investiţie 'Modernizare Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş', în valoare de 2,8 milioane de lei, din care 2,2 milioane reprezintă sume nerambursabile, obţinute prin Programul Operaţional Regional. Proiectul prevede modernizarea şi echiparea ambulatoriului spitalului cu mobilier şi aparatură medicală. Durata de implementare este de 17 luni.
În cadrul întâlnirii, primarul oraşului Negreşti Oaş, Nicolae Bura, i-a prezentat ministrului Elena Udrea proiectul pârtiei de schi 'Luna Şes', proiect demarat dar care se derulează greu din cauza resurselor financiare limitate. Suma necesară pentru finalizarea investiţiei ar fi de 8 milioane de lei.
'Este un proiect care merită să fie finanţat, este o şansă pentru zona Ţării Oaşului şi pentru toată regiunea de nord de a aduce mai mulţi turişti, de a avea creştere economică, de a avea obiective turistice', a spus Elena Udrea.
Totodată, ministrul Elena Udrea a semnat contractele pentru modernizarea şcolilor din Petreşti şi Turulung, în valoare de 1 milion euro, respectiv 700.000 de euro.
Pe parcursul vizitei de câteva ore avute în judeţul Satu Mare, ministrul Elena Udrea a avut şi o întâlnire cu primarii şi directorii instituţiilor din judeţ, ea subliniind importanţa atragerii fondurilor europene şi vorbind despre programele guvernamentale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Finanţare din fonduri europene pentru comunităţile locale din judeţul Satu Mare Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, luni, cu prilejul unei vizite efectuate în judeţul Satu Mare, trei contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional, a căror valoare totală se ridică la circa 2,5 milioane de euro, informează ministerul de resort.
Satu Mare: Ambulatoriul Spitalului Negreşti Oaş, modernizat şi dotat din bani europeni Ambulatoriul Spitalului Negreşti Oaş fost modernizat şi urmează să fie dotat cu aparatură modernă printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de 2,8 milioane lei.
Covasna: 22 milioane de euro pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sf. Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, contractul de finanţare a proiectului fiind semnat vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi...
Covasna: 22 de milioane de euro, pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 de milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, iar contractul de finanţare a proiectului urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei luni.
Cluj: Investiţie de 32 de milioane de lei, cofinanţată din fonduri europene, pentru modernizarea unui ambulatoriu Ambulatoriul spitalului Clinic Municipal din Cluj-Napoca va fi modernizat cu fonduri europene, în urma unei investiţii de 32 de milioane de lei.
Gorj: Investiţie de un milion de euro pentru reabilitarea şi dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului Spitalului Bumbeşti-Jiu Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu va fi reabilitat şi dotat cu aparatură medicală, investiţia fiind de un milion de euro, a declarat miercuri pentru AGERPRES primarul Constantin Bobaru.