Cele mai citite
 


Finanţare din fonduri europene pentru comunităţile locale din judeţul Satu Mare
marţi, 6 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, luni, cu prilejul unei vizite efectuate în judeţul Satu Mare, trei contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional, a căror valoare totală se ridică la circa 2,5 milioane de euro, informează ministerul de resort.
Proiectul 'Modernizare ambulatoriu integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş' are o valoare de 699.317 euro şi o perioadă de implementare de 17 luni. În urma acestei investiţii, 17 cabinete medicale vor fi modernizate şi dotate cu echipamente şi cinci noi servicii medicale vor putea fi oferite celor aproximativ 77.000 de locuitori din zonă.
Proiectul 'Sunet drag de clopoţel' vizează îmbunătăţirea infrastructurii de educaţie şi a resurselor de învăţare de la Şcoala de Arte şi Meserii Turulung şi are o valoare totală de 770.486 euro. În cadrul proiectului vor fi efectuate lucrări pentru creşterea eficienţei energetice a clădirii şi va fi achiziţionat echipament IT pentru formarea competenţelor digitale ale elevilor.
Proiectul 'Şcoala naşte valori şi în mediul rural!', în valoare totală de 1.028.365 euro, are ca scop creşterea nivelului de acces la educaţie a copiilor din mediul rural. Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt copiii din comuna Petreşti, care într-un an, vor avea o şcoală reabilitată şi dotată cu echipamente IT necesare derulării activităţii didactice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Ambulatoriu reabilitat din fonduri europene, inaugurat de ministrul Sănătăţii Oradea, 11 sep /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a inaugurat sâmbătă noua policlinică de la Spitalul Clinic Municipal Oradea, reabilitată şi modernizată printr-o investiţie de peste 4,4 milioane de lei, proiect derulat de Primăria Oradea, prin Programul Operaţional Regional.
Harghita: Vizită la importante proiecte europene derulate în cadrul Programului Operaţional Regional Lucrările de investiţii realizate în cadrul unor importante proiecte europene, derulate în Harghita prin Programul Operaţional Regional, au putut fi văzute, marţi, de jurnaliştii din presa locală şi centrală.
Peste 380 milioane de euro din fondul european Regio pentru proiecte în Regiunea Centru Cele 1.083 proiecte depuse de către autorităţi, firme şi ONG-urile din judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş şi Sibiu (Regiunea de Dezvoltare Centru) au solicitat fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Regional - Regio în valoare de 386,23 milioane euro, se arată într-un comunicat...
Satu Mare: Ministrul Elena Udrea a semnat contractul de finanţare pentru spitalul Negreşti Oaş Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, luni, contractul de modernizare a ambulatoriului spitalului Negreşti Oaş, proiect cu finanţare europeană în valoare de 2,8 milioane lei.
Alba: Spitalul din Abrud, reabilitat cu fonduri europene Spitalul din oraşul Abrud va beneficia de o finanţare europeană nerambursabilă de peste un milion şi jumătate de lei pentru reabilitare şi modernizare, prin Programul Operaţional Regional.
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi reabilitat, modernizat şi echipat cu fonduri europene Contractul de finanţare pentru pentru proiectul intitulat "Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad - reabilitare/modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate" a fost semnat joi, în prezenţa lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean...