Cele mai citite
 


Clubul Copiilor Sanatosi vine in sprijinul persoanelor afectate de inundatiile din Moldova!
marţi, 6 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Orice ajutor, indiferent cat de mic, este binevenit, de aceea va asteptam alaturi de noi! Vom tine legatura pe blogul nostru, la http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/s/ajuta-sinistratii-%21.html.

 

Echipa Clubului Copiilor Sanatosi vine in ajutorul celor care, in aceste momente, au mare nevoie de sprijin, material si mai ales moral.
Cum? Am format detasamente de medici si voluntari ce se vor deplasa in zonele cu inundatii pentru a oferi consultanta medicala gratuita persoanelor din aceste zone, in special copiilor.
Deasemenea, impreuna cu partenerii nostri, am inceput un program de strangere de medicamente, consumabile si alimente pentru a le duce in zonele afectate de inundatii din Moldova.
Orice ajutor, indiferent cat de mic, este binevenit, de aceea va asteptam alaturi de noi! Vom tine legatura pe blogul nostru, la http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/s/ajuta-sinistratii-%21.html. Spuneti-ne cum doriti sa ajutati printr-un comentariu si noi va vom trimite un email cu detalii despre data si locul unde vom face colectarea.
Va multumim pentru sprijin si ajutor!
 
Echipa Clubul Copiilor Sanatosi
 

 

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Transport cu ajutoare pentru sinistraţii din Botoşani Filiala clujeană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România va organiza, vineri, un transport umanitar pentru victimele inundaţiilor din judeţul Botoşani, care în luna iulie a anului trecut au rămas fără case.
Bacău: Voluntari ai Crucii Roşii au "deschis" uşa unor persoane vârstnice singure Voluntarii filialei băcăuane a Crucii Roşii au distribuit, marţi, pachete cu alimente către 70 de persoane vârstnice din judeţul Bacău rămase fără niciun sprijin.
Cluj: Campanie de ajutorare a sinistraţilor din Moldova Prefectura Cluj şi Primăria Cluj-Napoca, împreună cu medicii de la Crucea Roşie, demarează sâmbătă o campanie umanitară pentru sinistraţii din Moldova.
Olt: Persoanele care nu se pot deplasa vor fi ajutate de voluntari ai Crucii Roşii pentru cumpărături Persoanele vârstnice ori bolnave care, în următoarea perioadă, ce se anunţă a fi geroasă, nu se vor putea deplasa pentru a cumpăra alimente, medicamente sau plata unor facturi la utilităţi vor fi ajutate de voluntari ai Crucii Roşii, în colaborare cu poliţiştii locali, anunţă Prefectura Olt, într-un...
Tudorache cere măsuri pentru prevenirea apariţiei pestei porcine; alertă permanentă la frontiera cu Ucraina şi R.Moldova Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a cerut marţi reprezentanţilor ANSVSA, Poliţiei de Frontieră şi organelor vamale, în cadrul unei întâlniri extraordinare a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă (CNSSU), menţinerea unei stări de alertă permanente în zona frontierei cu...
Alimente, haine şi asistenţă medicală pentru persoanele fără adăpost din zona Gării de Nord Peste 200 de persoane fără adăpost din zona Gării de Nord vor primi joi alimente, haine şi asistenţă medicală în cadrul proiectului "O şansă caldă", organizat de Asociaţia Şansa Ta, în parteneriat cu "La Cantine de Nicolai", Asociaţia Studenţească Amicus şi Şcoala "Mihai Ionescu" din Bucureşti.