Cele mai citite
 


Spitalul Judeţean, cel mai mare datornic
marţi, 7 aprilie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Tulcea, 7 aprilie /Agerpres/ - Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiu este cel mai mare datornic dintre instituţiile finanţate de la bugetul de stat din judeţul Tulcea.

Astfel, conform informaţiilor furnizate de Prefectura judeţului Tulcea, SJU înregistrează debite în valoare totală de 5,5 milioane de lei către diverşi furnizori de servicii. „Datoriile spitalului către furnizorii de medicamente datează încă din 2006. Recent, a înregistrat debite şi către Serviciul Judeţean de Ambulanţă, însă jumătate din acestea au fost plătite”, a declarat prefectul Vasile Gudu.

Pe următoarele două locuri într-un posibil clasament al instituţiilor bugetare datornice se află, potrivit sursei, Direcţia Sanitar-Veterinară, cu un debit de 369.000 lei, şi Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), cu un debit de 339.000 lei.

De asemenea, Casa de Asigurări de Sănătate înregistrează debite în sumă de 223.000 lei, Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală datorează 90.000 de lei, iar Agenţia pentru Plăţi şi Intervenţii în Agricultură - 14.280 lei.

„Mai există şi alte instituţii ale statului care înregistrează datorii, însă valoarea acestora este destul de mică”, a precizat prefectul Vasile Gudu. AGERPRES/(Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ialomiţa: Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Ambulanţa au semnat contractele de finanţare cu Casa de Asigurări Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Ialomiţa a reuşit să convingă ultimii doi furnizori de servicii medicale din judeţ, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Slobozia şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Ialomiţa, să semneze contractele de finanţare a serviciilor medicale, după...
Serviciul Judeţean de Ambulanţă Tulcea: Petiţia on-line pentru reînfiinţarea unei ambulanţe la Sulina, inoportună Petiţia lansată pe o reţea de socializare pentru reînfiinţarea la Sulina a unui punct al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea nu este considerată un demers oportun de către conducerea instituţiei publice.
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.
Tulcea: Ambulanţa transportă zilnic până la zece copii la spitalul din Constanţa Ambulanţele tulcene transportă chiar şi zece copii pe zi la Constanţa, după ce activitatea secţiei Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) a fost suspendată temporar în urmă cu o lună, autorităţile medicale sperând ca anul acesta spitalul să ajungă de categoria a II-a.
Tulcea: Sprijin pentru femeile care au suferit intervenţii chirurgicale după ce au fost diagnosticate cu cancer de sân Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Tulcea va emite săptămâna viitoare primele acorduri pentru decontarea protezelor mamare necesare femeilor care au suferit intervenţii chirurgicale după ce au fost diagnosticate cu cancer de sân.
Dr. Alis Grasu: Nu poate fi vorba de concurenţă pe principii de egalitate privat-stat în domeniul ambulanţei Bugetul contractat anual de către serviciul de ambulanţă Bucureşti-Ilfov aprobat de Casa de Asigurări de Sănătate a fost depăşit, a declarat luni, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul serviciului, care a opinat totodată că nu poate fi vorba de concurenţă pe principii de egalitate în acest domeniu...