Cele mai citite
 


Unul dintre cei trei răniţi la Tuzla a decedat la Spitalul Militar Central
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre cei trei răniţi în accidentul aviatic de la Tuzla a decedat în noaptea de luni spre marţi, în ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Militar Central din Bucureşti de a-l salva, potrivit unor surse medicale.
Acesta a fost adus la spitalul din Capitală în stare foarte gravă, având arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi leziuni interne.
Ceilalţi doi răniţi sunt stabili, prezintă fracturi, dar sunt cooperanţi.
Cei trei răniţi care au supravieţuit accidentului aviatic de la Tuzla au fost aduşi cu un elicopter SMURD, luni seară, la Spitalul Militar Central din Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Alte 11 persoane au murit în urma accidentului, după ce avionul în care se aflau, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc, care executa o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare, s-a prăbuşit pe aerodromul Tuzla.
La bordul aeronavei se aflau 4 membri ai echipajului şi 9 militari din cadrul Forţelor Navale. Printre aceştia se afla şi comandorul Nicolae Jianu, comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene ''Aurel Vlaicu'' din Boboc.
Potrivit MApN, el era pilot clasa I, instructor de zbor ziua şi noaptea, în toate condiţiile meteorologice.
Era căsătorit şi avea doi copii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cauza decesului rănitului de la Spitalul Militar Central a fost şocul postcombustional Autopsia efectuată militarului accidentat în catastrofa aviatică de la Tuzla care a decedat, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Militar Central, a relevat că acesta a murit din cauza şocului postcombustional, au declarat pentru AGERPRES surse medicale de la Institutul de Medicină Legală 'Mina...
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.
Raed Arafat: Patru persoane au decedat în accidentul de la Tulcea; doi răniţi aduşi cu elicopterul la Bucureşti Bucureşti, 30 sep /Agerpres/ - Patru persoane aflate în autobuzul care s-a răsturnat, joi, la Tulcea, au decedat, trei la locul accidentului şi unul la spital, cu toate eforturile medicilor de a-l resuscita, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Raed Arafat: Cei 11 răniţi aduşi sunt conştienţi Cele 11 persoane rănite în accidentul din Ungaria şi aduse la Bucureşti sunt conştiente, unele deja fiind operate, a declarat sămbătă secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) La 14 martie 2016 a murit singurul rănit în incendiul din Colectiv care mai era internat la Spitalul Floreasca, informează televiziunile de ştiri. Potrivit medicilor, acesta a murit în urma unor complicaţii hemoragice. Bilanţul victimelor care au murit a ajuns la 64.
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...