Cele mai citite
 


Cheryl Cole este bolnavă de malarie
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starul pop Cheryl Cole, fosta soţie a fotbalistului Ashley Cole, a leşinat din cauza epuizării, sâmbătă, în timp ce se afla în studiou pentru o şedinţă foto, iar conform cotidianului The Guardian vedeta este bolnavă de malarie, boală pe care a contactat-o în timpul unei vacanţe petrecută în urmă cu trei săptămâni în Tanzania.
Solista a fost diagnosticată iniţial ca suferind de oboseală cronică, după episodul pierderii cunoştinţei. Ea a fost internată într-un spital din Surrey iar starea sa s-a înrăutăţit considerabil în ziua următoare.

'Cheryl nu se simte bine de aproape o săptămână (după ce a revenit din vacanţă, la 22 iunie). Se simţea foarte obosită. Se pare că aceste stări corespundeau perioadei de evoluţie a malariei. Până duminică seară starea lui Cheryl s-a înrăutăţit considerabil. Tremura din tot corpul şi transpira abundent', a declarat un prieten al vedetei, citat de publicaţia The Guardian.

'În urma sfaturilor medicilor, Cheryl Cole îşi anulează toate activităţile timp de o săptămână', a precizat şi purtătorul de cuvânt al vedetei.

Solista în vârstă de 27 de ani s-a dedicat în totalitate carierei, lucrând până la 18 ore pe zi, după despărţirea publică de jucătorul de fotbal Ashley Cole în urma unui scandal de infidelitate. Ea a plecat în Tanzania în urmă cu trei săptămâni pentru o scurtă vacanţă. Medicii sunt de părere că vedeta a contactat acolo virusul malariei, după ce a fost înţepată de un ţânţar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Oboseala cronica Oboseala poate fi un raspuns perfect normal al organismului la suprasolicitarea fizica, la stresul emotional sau la lipsa de somn. Pe de alta parte, ea poate constitui si semnul nespecific al unei afectiuni fizice sau psihice .
Oboseala cronica, o problema? Stresul cotidian, factorii poluanti fizici si chimici din atmosfera, programul tot mai incarcat de la serviciu prin ore suplimentare sau necesitatea de a lucra la mai multe joburi, poluarea alimentara prin consumul de alimente tot mai bogate in E-uri si orele neregulate la care servim mesele...
Oboseala cronică este o maladie biologică şi nu psihologică (studiu) Oboseala cronică este o maladie biologică şi nu psihologică cum s-a crezut până acum, putând fi identificată prin markeri ai sângelui, conform unui studiu publicat în revista Science Advances care dă speranţe pentru crearea unui tratament mai bun, informează AFP.
Un retrovirus ar putea fi cauza sindromului de oboseală cronică Un retrovirus ar putea fi cauza sindromului de oboseală cronică, potrivit lucrărilor unui grup de cercetători americani publicate joi, care deschid calea unor tratamente pentru această boală care afectează milioane de persoane, adesea tinere, relatează AFP.
70 % dintre tinerii oncologi din Europa suferă de oboseală cronică Majoritatea tinerilor şi proaspeţilor oncologi europeni dau semne că suferă de afecţiunea "burnout" cunoscută şi ca "sindromul arderii complete", "suprasolicitarea profesională" sau "oboseala cronică", constând în epuizare fizică, emoţională şi mentală cauzată de expunerea excesivă şi prelungită la situaţii...
S-a dovedit eficienţa terapiei comportamentale în cazul oboselii cronice Un studiu britanic, cel mai important realizat până acum pe această temă, arată eficienţa terapiei comportamentale şi a activităţii fizice asupra sindromului de oboseală cronică (SOC). Acest studiu contrazice afirmaţiile unor asociaţii de pacienţi, care afirmă că aceste tratamente sunt periculoase, susţinând...