Cele mai citite
 


Generali Asigurări lansează un produs individual de sănătate
miercuri, 7 iulie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Generali Asigurări lansează Vital Plus, un nou produs individual de sănătate, care permite acoperirea cheltuielilor în caz de spitalizare continuă din orice cauză, atât în România, cât şi în străinătate, clauze suplimentare pentru intervenţii chirurgicale, graviditate şi naştere, iar decontarea se face direct între asigurător şi prestatorii de servicii medicale.
În funcţie de alegerea uneia dintre cele trei variante (Basic, Medium sau Best), asiguratul are acoperite următoarele clauze: control medical anual preventiv, consultaţii medicale din orice cauză, inclusiv 'a doua opinie medicală', consultaţii medicale la domiciliu, investigaţii de sănătate, transport cu ambulanţa, procurarea de medicamente, efectuarea de vaccinări sau tratamente dentare. Opţional, clienţii pot alege spitalizare continuă din orice cauză, pe teritoriul României sau în străinătate, intervenţii chirurgicale sau acoperirea cheltuielilor medicale pentru perioada gravidităţii şi a naşterii.
Produsul se adresează oricărui român sau rezident cu vârsta de până la 65 de ani. Un beneficiu important este decontarea directă între centrul de coordonare al asigurătorului (Europ Assistance) şi unităţile medicale, astfel încât clientul să nu resimtă presiunea financiară. În acelaşi contract se pot include şi coasiguraţi, respectiv membri ai familiei asiguratului (soţul, soţia, părinţii sau copiii).
'Beneficiile noului produs de sănătate Generali Vital Plus includ flexibilitatea în alegerea acoperirilor, posibilitatea acoperirii întregii familii pe aceeaşi poliţă, preţuri rezonabile care încep de la 250 euro/an, accesul la un centru de coordonare cu o reţea naţională de peste 40 de clinici şi spitale, precum şi acoperire globală în străinătate', a spus directorul Asigurări de Viaţă, Generali Asigurări, Ovidiu Racoveanu.
Durata contractului este de un an, cu reînnoire automată. Prima de asigurare este calculată în funcţie de vârsta asiguratului şi co-asiguraţilor, precum şi de pachetul şi acoperirile suplimentare alese.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Eureko România oferă posibilitatea de accesare a serviciilor de spitalizare şi intervenţii chirurgicale în străinătate Eureko România oferă clienţilor săi posibilitatea de a accesa servicii de spitalizare şi intervenţii chirurgicale în străinătate, ca o completare a produselor deja existente, informează un comunicat al companiei.
MedLife mizează, în 2013, pe 10.000 de poliţe încheiate pe noua asigurare de sănătate privată Vital MedLife, cel mai mare operator medical privat din România, estimează pentru acest an încheierea unui număr de 10.000 de poliţe Vital, noul tip de asigurare medicală privată online 100%, lansat, miercuri, alături de Generali Asigurări.
Generali România şi MediHelp Internaţional oferă asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională Generali România a încheiat un parteneriat exclusiv cu compania MediHelp Internaţional oferind asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională, noile poliţe de sănătate facilitând asiguraţilor români accesul la peste 425.000 de clinici medicale din întreaga lume, potrivit unui comunicat al...
Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate nu fac asigurare storno; 80% au asigurări de sănătate(studiu) Peste o treime dintre românii care cumpără vacanţe în străinătate (35%) nu îşi fac asigurare storno, riscând astfel să nu îşi recupereze banii dacă nu mai pot merge în concediu din cauza unor probleme personale, se arată într-un studiu realizat de o agenţie de turism online, remis miercuri AGERPRES.
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA Hisham Tageldin Mohamed Osman, medic sudanez în Bulzeştiul lui Marin Sorescu Hisham Tageldin Mohamed Osman are 43 de ani, este din Sudan şi este medic de familie în satul Frăţila, care aparţine de comuna lui Marin Sorescu, Bulzeşti (Dolj). Medicul sudanez, cu nume prea dificil pentru oamenii din Bulzeşti care îl sună în permanenţă pentru probleme de sănătate, a ajuns să lucreze...